نمره ۲۰ دولتمردان به عملکرد دولت مصداق «خود گویی و خود خندی،...» است

تاریخ درج خبر -1390:06:07
فرارو- نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل کشور در حال حاضر این است که دولتمردان ما زیاد حرف می‌زنند و کمتر عمل می‌کنند.

نصرالله ترابی عضو فراکسیون خط امام (ره) در گفتگو با فرارو ضمن بیان این مطلب درباره نمره ۲۰ تعدادی از دولتمردان به عملکرد دولت گفت: کسی که امتحان می‌دهد نمی‌تواند ورقه امتحانی خودش را تصحیح کند و به آن نمره بدهد.

وی گفت: نمره عملکرد دولت را باید مردم بدهند نه خود دولتمردان که همگی هم مدعی هستند نمره این دولت ۲۰ است.

وی با بیان اینکه شاخص نمره دادن مردم به دولت رضایت و یا عدم رضایت آن‌ها است گفت: باید ببینیم که آیا با وجود بیکاری گسترده، تورم فزاینده و خالیتر شدن سفره مردم و یا با مشکلاتی که برای صنعت گران در طول دوران مدیریت دولت دهم ایجاد شد به خصوص پس از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه که قرار بود مورد حمایت قرار بگیرند و نگرفتند و آیا با وارداتی که روز به روز هم بیشتر می‌شود و بسیاری از کشاورزان را تاکنون ورشکسته کرده است، نسبت به عملکرد دولت رضایت وجود دارد.

ترابی افزود: همچنین دولت با ناکارآمدی‌هایی که در طول این سال‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاست خارجی داشته که منجر به نزول جایگاه ایران در عرصه بین المللی شده است فکر می‌کند که می‌تواند رتبه خود در شاخص رضایت را بالا ببرد.

وی با تاکید بر اینکه شاخص رضایت و ارزیابی عملکرد دولت است که نشان می‌دهد چه نمره‌ای تاکنون کسب کرده است گفت: اگر با متد علمی و بررسی دقیق و کار‌شناسانه و پس از ارزیابی عملکرد بخواهیم به دولت نمرده بدهیم با نارضایتی که در سطح جامعه وجود دارد قطعا این دولت نمره خوبی کسب نخواهد کرد و نمره ۲۰ دولتمردان به عملکرد دولت مصداق بارز «خود گویی و خود خندی، عجب مرد هنرمندی» است.

نماینده شهرکرد در پاسخ به این سوال که چرا وعده‌های دولت همچون سهام عدالت، مسکن مهر، ایجاد ۲ میلیون فرصت شغلی و... محقق نمی‌شود گفت: وقتی قرار است وعده‌ای محقق شود باید برنامه ریزی و تصمیم گیری انجام شود، هر چه قدر هم هزینه تصمیم گیری بالا‌تر باشد، نگاه کار‌شناسانه در آن لحاظ شده باشد ابزار و لوازم مناسب در نظر گرفته شده باشد و منابع آن تصمیم تامین شده باشد امکان تحقق وعده هم بیشتر می‌شود این در حالی است که تصمیمات در دولت فعلی خلع الساعه است.

وی افزود: وقتی رییس جمهور یا یک وزیر حرفی می‌زند و وعده‌ای را مطرح می‌کنند مردم روی آن حرف حساب می‌کنند و بر اساس آن برنامه ریزی می‌کنند.

ترابی تصریح کرد: وقتی رییس جمهور می‌گوید ۲ میلیون فرصت شغلی ایجاد می‌کند وقتی می‌گوید مشکل مسکن تمام ایرانی‌ها را حل می‌کند باید بداند که سخن او مسولیت آور است باید اول در نظر بگیرد که برای تحقق این مقدمات آن فراهم است، کار کار‌شناسی لازم روی آن انجام گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه مسوولان نباید تنها به فکر این باشند که حرفی بزنند و یا وعده‌ای بدهند که مردم خوششان بیاید گفت: حرف‌های بی‌سند و وعده‌های بی‌عمل مردم را نسبت به دولت بدبین می‌کند و اعتمادشان از حاکمیت سلب می‌شود که جلب اعتماد دوباره بسیار زمان بر و پر هزینه خواهد بود.

ترابی در خاتمه گفت: مشکل کشور در حال حاضر این است که مسوولان ما زیاد حرف می‌زنند و کمتر عمل می‌کنند اگر آن‌ها تصمیم بگیرند کمتر حرف بزنند یا حرفشان را ابتدا بنویسند و از روی متن بخوانند و آن متن را قبلا کار‌شناسان ارزیابی کرده باشند شاید تا حدودی مشکلات کشور کمتر شود.

ارسال به فیس بوک
  Aftabkaran. All rights reserved