گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان رسانه‌های رژیم - ۸شهریور ۱۳۹۰

تاریخ درج خبر -1390:06:09
در تیترهای صفحات اول روزنامه‌های امروز رژیم اعتراف به اوضاع وخیم اقتصاد کشور که البته وسیله‌یی در جدال باندی است، برجسته است:
فرهیختگان: «تورم به بالای 17درصد رسید».
حمایت: «رئیس دیوان عدالت اداری: دولت زمان التزام عملی خود را به فرمایشات رهبری نشان دهد».
اقتصاد پویا: «دریافت 47فقره وام مسکن 80میلیاردی توسط یک نفر».
تهران امروز: «ناگهان گفتند آمار ندهید پاسخ بهمنی به ابهامات نرخ تورم».
قدس: «دلار در جهان سقوط می‌کند در ایران صعود».
ابرار: «اکونومیست پیش‌بیینی کرد: کاهش رشد اقتصادی ایران در سال جاری».
اعتماد: «80تذکر نمایندگان به دولت در یک روز».

ابراز وحشت نسبت به سرنگونی در چشم‌انداز دیکتاتور سوریه و نگرانی از هرچه عمیق‌تر شدن شقه و شکاف و ترس از گسترش ریزش در درون رژیم، در مطالب روزنامه‌های امروز رژیم دیده می‌شود:
ابتکار: «علی لاریجانی رئیس مجلس نیز درحال عزیمت به چین و کره شمالی است... روند تحولات در خاورمیانه و شمال آفریقا نگرانیها را نسبت به سرنوشت سوریه بیشتر کرده».
رسالت: «یک کارشناس مسائل استراتژیک: در تشریح نگرانی‌های موجود... امروز در 2حوزه لیبی و سوریه نگرانی وجود دارد».
مردم‌سالاری: «مصطفی کواکبیان: ... اولین مورد بحث تأمین امنیت است که هم امنیت داخلی و هم امنیت خارجی و هم‌چنین امنیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و همه مقولات مربوط به امنیت را شامل می‌شود... امنیت مطلوب یک نوع امنیت پایدار است که صرفاً با زور سرنیزه مستقر نمی‌شود».
رسالت: «...نفاق جریانی است که کمر به براندازی نظام جمهوری اسلامی بسته است. جریانی که با پیگیری پروژه ”نفوذ“ بین مسئولان عالی مملکت از ابتدای انقلاب تا به امروز از هیچ تلاشی برای براندازی فروگذار نکرده است».

اعتراف به وضعیت وخیم و فقر فزاینده مردم البته به‌عنوان وسیله‌یی در جنگ قدرت بخشی از مطالب هر روز روزنامه‌های آخوندی است. چند مورد از آن‌چه در روزنامه‌های امروز رژیم آمده:
اعتماد: «محسن رضایی: من چند بار سوار تاکسی شدم و از سخنان و اظهارات مردم درباره حکومت و دولت، کسب اطلاع کردم... مردم درباره من که چیزی نمی‌گفتند. اما درباره دولت و حکومت تا می‌توانستند حرف می‌زدند».
جمهوری اسلامی: «محسنی بندپی، نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: هزینه‌های درمان هر سال تعداد بیشتری از افراد جامعه ما را فقیر می‌سازد و اکنون سالانه 5درصد جمعیت کشور به‌دلیل گرانی هزینه‌های درمان به سمت فقر پیش می‌روند و مجبورند برای تأمین هزینه‌ها، وسایل زندگی خود را بفروشند.
بشیر خالقی عضو دیگر کمیسیون بهداشت مجلس: بیمه‌ها فقط 10درصد از هزینه‌های درمان را می‌پردازند و در واقع مردم 90درصد را تأمین می‌کنند درحالی‌که بر اساس... عایدات دولت از هدفمند‌کردن یارانه‌ها باید... 70درصد هزینه‌های درمان از سوی بیمه‌ها پرداخت شود.
یک کودک کار: پدرم بیماری درد استخوان دارد. با این‌که کارت درمان کمیته امداد داریم و یارانه‌ها را هم دریافت می‌کنیم، اما مجبورم به جای پدر از صبح تا شب کار کنم».

روزنامه جمهوری اسلامی هم با انعکاس سخنان رئیس شورای اصناف کشور، در مورد اعتصاب بنکداران بازار تهران، به شکست رژیم در خاموش کردن این اعتصاب تلویحاً اعتراف کرد:
جمهوری: «بازار در مسائل سیاسی همواره حساس بوده و به‌دلیل جایگاهی که دارد، همیشه در مسائل سیاسی دخیل بوده است؛ بسته‌بودن واحد‌های صنفی یک نوع اعتراض است و به این مفهوم است که به اعتراض و خواسته آنها توجهی نمی‌شود و کسی پاسخگو نیست. ادامه‌ تعطیلی به این مفهوم است که خواسته‌های آنها پیگیری نمی‌شود... ولی بسته‌بودن واحد‌های صنفی هم مشکلی را حل نمی‌کند».

با بخشی از یادداشت روز کیهان به قلم پاسدار حسین شریعتمداری بررسی رسانه‌های امروز را به پایان می‌بریم، پاسدار شریعتمداری در مورد انواع برخورد باندهای مختلف نظام با سخنان خامنه‌ای، در مورد آن‌چه که خامنه‌ای انتقاد سازنده خوانده بود، وجه دیگری از طلسم‌شکستگی ولی‌فقیه را به نمایش گذاشته و از جمله نوشته است:
کیهان: «1- برخی از دوستان به هر علت از جمله قبیله‌گرایی کور و یا اختلاف سلیقه‌ها و دلخوریهای آن‌چنانی... از دولت، تنها روی نقاط ضعف و بزرگنمایی آنها تأکید می‌کنند و نقاط قوت را نمی‌بینند... این عده بی‌تردید در میدان دشمن بازی می‌کنند و دندان طمع غریبه‌ها را علیه نظام -و نه فقط دولت- تیز می‌کنند.
2- برخی دیگر به علت شیفتگی غیرقابل‌توجیه و یا برخوداری از رانتهای بادآورده و مسئولیتهای بیرون از شایستگی، هیچ نقطه ضعفی نمی‌بینند و یا می‌بینند و لب فرو می‌بندند...
3- دولت محترم نیز متاسفأنه تاب چندانی برای شنیدن نقاط ضعف ندارد.
4- و بالاخره، لازم است رئیس‌جمهور محترم مراقب برخی از اطرافیان حاشیه‌ساز خویش نیز باشد. این عده کم‌شمار که متأسفانه امکانات بیرون از شماری در اختیار دارند و به ”حلقه انحرافی“ معروفند... در همه حال اسب مراد خویش را می‌رانند»!

ارسال به فیس بوک
  Aftabkaran. All rights reserved