مجموعه خبر

تاریخ درج خبر -1390:06:21
«نگرانی فزاینده» آژانس از «توسعه محموله هسته‌ای برای موشک‌ها در ایران»

راديو فردا 12 سپتامبر. پیش‌نویس گزارش تازه‌ای که قرار است در نشست هفته آینده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شورای حکام این آژانس ارائه شود حاکی از «نگرانی فزاینده» در باره «فعالیت‌های مربوط به توسعه محموله هسته‌ای برای استفاده در موشک‌ها» از سوی ایران است.

خبرگزاری فرانسه با اعلام اینکه پیش‌نویس این گزارش را مرور کرده‌است آن را «گزارشی تازه و حیاتی» توصیف کرد اما درباره جزئیات میزان «توسعه بار هسته‌ای» و «کاربرد موشکی آن» در ایران توضیحی نداد.

موضوع افزایش شک و تردیدها به مقاصد برنامه هسته‌ای ایران و ایجاد «طرح عملیاتی» برای امنیت جهانی نیروگاه‌های هسته‌ای دو موضوع اصلی دستور جلسه نشست دیدبان هسته‌ای سازمان ملل که قرار است از دوشنبه تا جمعه آینده در وین اتریش برگزار شود.

ایران ماه گذشته به بازرسان آژانس اجازه داد تا از چند محوطه هسته‌ای بازدید کنند اما دیپلمات‌های غربی این اقدام را «یک اقدام تبلیغاتی» نامیده‌اند که «پاسخگوی نگرانی‌هایی که در چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل ذکر شده نیست.»

سایمون اسمیت، نماینده بریتانیا در سازمان ملل روز شنبه با اشاره به بازدید بازرسان از ایران به خبرگزاری فرانسه گفت: «شنیده‌ایم که سفیر ایران می‌گوید کشورش فصل جدیدی از همکاری‌ها را با آژانس گشوده‌است، و برای شما نباید جای تعجب داشته‌باشد که از دید ما این بازدیدها را نمی‌شود به هیچ وجه گشایش یک فصل جدید توصیف کرد.»

یک دیپلمات ارشد غربی که نخواسته نامش فاش شود نیز در این پیوند به خبرگزاری آلمان گفت: «اگر همه موارد را سبک و سنگین کنید به این نتیجه می‌رسید که ایران همواره در پیش پای آژانس سنگ انداخته‌است تا بتواند مقررات شورای امنیت را زیر پا بگذارد و در همین اثنا هم اقدامات تبلیغاتی انجام می‌دهد.»

هفته گذشته نیز مسئولان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار داشتند که «ایران با برنامه‌اش برای کسب توانایی جهت تولید مستقل کلیه تجهیزات و مواد هسته‌ای لازم برای اداره برنامه هسته‌ای‌اش پیش می‌رود.»

شورای امنیت سازمان ملل در چهار نوبت تحریم‌هایی بر ایران به خاطر مخالفت تهران با تعلیق فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم اعمال کرده‌است.

اسرائیل نیز که یکی از متحدان مهم آمریکا در منطقه خاورمیانه به شمار می‌آید و گفته می‌شود دست‌کم ۲۰۰ بمب هسته‌ای در اختیار دارد، برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای خود ارزیابی می‌کند و حمله نظامی به مراکز هسته‌ای ایران را منتفی ندانسته است.

در مقابل ایران که همواره بر صلح‌آمیز بودن برنامه اتمی‌اش تأکید می‌کند، اعلام کرده است، از توان موشکی خود برای دفاع در مقابل حملات احتمالی استفاده خواهد کرد.
در نشست هفته آینده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین هم‌چنین قرار است موضوعی هسته‌ای در رابطه با سوریه مطرح شود.

این موضوع مربوط است به یک محوطه بیابانی در سوریه که در سال ۲۰۰۷ از سوی اسرائیل بمباران شد و شورای امنیت می‌گوید که دولت سوریه به احتمال زیاد در این مکان «یک رآکتور مخفی» ایجاد کرده‌است.
اصولگرایان و اصلاح طلبان مجلس هم، نگران «تقلب در انتخابات» شده اند
صداي آمريكا 12 سپتامبر. دو سال بعد از انتخابات جنجالی ریاست جمهوری ، اینبار دو طیف مخالف هم ، یعنی اصولگرا ها و اصلاح طلبان حاضر در ساختار قدرت ، از احتمال تقلب در انتخابات می گویند.
احمد رضا دستغیب ، نماینده ی اصلاح طلب مجلس ایران می گوید «جریان انحرافی» از هم اکنون برای ورود به مجلس دوره بعد ، «خرید رای» را آغاز کرده است. مشابه این ابراز نگرانی ، ابتدای هفته از سوی یک چهره اصولگرای نزدیک به آیت الله خامنه ای ، بیان شده بود. محسن غرویان از شاگردان سابق مصباح یزدی ، به سایت خبری فرارو گفته بود جریان انحرافی می خواهد کرسی های مجلس را به هر قیمتی به دست بیاورد؛ به همین دلیل او از «تلاش جناح حامی دولت برای تقلب در انتخابات» ابراز نگرانی کرده بود.
جریان انحرافی عنوانی است که نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی، برای اسفندیار رحیم مشایی ، رییس دفتر رییس جمهوری و همفکرانش بکار می برند. آنها معتقدند این گروه ، محمود احمدی نژاد را از مسیری که باید دنبال کند ، منحرف کرده. اما آیا این گروه انحرافی توان تقلب در انتخابات را دارد؟ فاطمه حقیقت جو ، نماینده پیشین مجلس ایران می گوید بله ، می توانند.
وی می گوید:«وزارت کشور دولت و شورای نگهبان مجریان و ناظران انتخابات هستند و در سالهای گذشته این دو نشان دادند که برای آرای مردم اهمیتی قائل نیستند و به کرات دست به تقلب در انتخابات زدند.»
به عقیده این نماینده مجلس شورای اسلامی دوره ششم ایران ، گروه های دیگری در انتخابات تاثیر دارند. او می گوید:« بخشی از بسیج و سپاه که برای انتخابات سازماندهی می شوند می توانند در انتخابات تقلب کنند چنانکه تا به حال هم چنین کرده اند. به عقیده خانم حقیقت جو ، نام این مجموعه «جریان انحرافی» باشد یا نه ، امکان تقلب همچنان وجود دارد.
تقلب های یک دهه
تقلب در انتخابات موضوع جدیدی نیست. در بازه زمانی ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۸ چندباری در انتخابات دستکاری شد. در انتخابات مجلس ششم ، شورای نگهبان ، ناگهان با ابطال حدود یک میلیون رای مردم تهران ، هاشمی رفسنجانی را به جایگاه بیستم منتخبان این شهر در مجلس رساند.
بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم در سال ۱۳۸۴ تخلفات گسترده ای رخ داد. در این انتخابات ، هم محمود احمدی نژاد، ناگهان جای مهدی کروبی را در رتبه دوم گرفت و در رقابت با هاشمی رفسنجانی پیروز شد. مهدی کروبی بعد از این تقلب دست به افشاگری زد اما اعتراض به نتیجه ای منتهی نشد.
در سال ۱۳۸۶ ، رقابت اصلاح طلبان با حامیان رییس جمهوری وقت برای کرسی های مجلس هشتم هم با حاشیه هایی همراه بود بطوریکه برخی از اصلاح طلبان تاکید داشتند دولت احمدی نژاد بی طرفی در این انتخابات را رعایت نکرده است.
اما جنجالی ترین پرونده تقلب انتخاباتی به خرداد ۸۸ باز می گردد که در آن محمود احمدی نژاد با ۲۴ میلیون رای پیروز انتخابات معرفی شد. هر سه نامزد آن انتخابات به نتایج اعتراض داشتند و هرچند که محسن رضایی شکایت خود را پس گرفت اما تا امروز ، میرحسین موسوی و مهدی کروبی نتایج این انتخابات را نپذیرفته اند و همین مساله موجب شده تا در ماه های اخیر در منزل شان زندانی شوند.
رهبر جمهوری اسلامی ایران همواره اتهام تقلب در انتخابات را رد کرده و حتی در روز عید فطر هشدار داد انتخابات نباید به چالشی برای امنیت ملی تبدیل شود.
مخالفان دولت پیش از این بارها از تقلب و خرید رای توسط دولت احمدی نژاد سخن گفته بودند اما اینک اولین بار است که اصولگرایان نزدیک به رهبر و برخی اصلاح طلبان حاضر در قدرت نیز چنین هشداری را بیان کرده اند.
فاطمه حقیقت جو می گوید اینکه حال اصولگرایان و بخش محافظه کار اصلاح طلبان هم به جمع نگران ها به انتخابات پیوسته اند نشان می دهد که «میرحسین موسوی ، مهدی کروبی و جنبش سبز حق داشت که از تقلب در انتخابات گذشته بگوید».
خانم حقیقت جو همچنین پیش بینی می کند «تا زمانی حاکمیت تغییری در رویه فعلی مجریان و ناظران انتخابات ندهد ، انتخابات همواره زیر سایه تقلب خواهد بود. مخالفان دولت تاکنون از نتایج انتخابات گذشته قانع نشده اند و سه روز پیش میرحسین موسوی با حامیانش پیام داد تا وضعیت فعلی تغییر نکرده ، امیدی به شرکت در انتخابات نمی توان داشت.
نقش جمهوری اسلامی در حادثه‌ تروریستی ۱۱ سپتامبر
رادیو آلمان: روز شنبه، ۱۰ سپتامبر (۱۹ شهریور) وبسایت "ایران دیپلماتیک" گزارشی مبنی بر نقش احتمالی جمهوری اسلامی ایران در ترور ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ منتشر کرد. در این گزارش به نقل از "رسانه‌های آمریکایی" آمده است که تحقیقات کنگره‌ی آمریکا، ایران را "مسئوول حوادث یازدهم سپتامبر" معرفی کرده است. این تحقیقات در سال ۲۰۰۱ آغاز گردید و نتیجه‌ی آنها در سال ۲۰۰۴ منتشر شد.
وبسایت "ایران دیپلماتیک" که با مجوز رسمی جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند، به نقل از گزارش کنگره‌ی آمریکا نقش ایران را به این صورت ذکر کرده است: «جمهوری اسلامی ایران به القاعده در ایجاد خطوط امن مالی، فراهم کردن امکانات اطلاعاتی و آموزشی، و طراحی عملیات یازده سپتامبر کمک کرده است. ایران علاه بر این، هنگام حمله‌ی آمریکا به افغانستان به صدها عامل القاعده پناه داده، و از این سازمان در حمله‌های تروریستی به ریاض در سال ۲۰۰۳ حمایت نموده است.»
"ایران دیپلماتیک" می‌نویسد که این اطلاعات نه توسط نیروهای اطلاعاتی آمریکا، بلکه کاملا به صورت تصادفی به بیرون درز کرده‌اند. بر مبنای این اطلاعات، ربایندگان هواپیماهای یازدهم سپتامبر در فواصل اکتبر ۲۰۰۰ تا فوریه‌ی ۲۰۰۱ چند سفر مکرر به ایران داشته‌اند و برای سفرهای خود از خطوط هوایی عربستان، دمشق و بیروت استفاده کرده و با یکی از مسئوولان حزب‌الله لبنان هم دیدار کرده‌اند.
قهرمان ایرانی، نصاب دیش ماهواره شد
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال: قهرمان یکی از رشته‌های ورزشی نصاب دیش ماهواره شد.
یکی از قهرمان‌های ورزش ایران به خاطر مشکلات مالی فراوان مجبور شد شغل دومی برای خود انتخاب کند. او که از کودکی ورزش کرده و حرفه خاصی نداشت، نصابی دیش‌های ماهواره را به عنوان شغل خود انتخاب کرد. این قهرمان که در یک رشته رکوردی ورزش می‌کند و در این رشته رکورددار ایران است، یکی از امیدهای کسب سهمیه المپیک لندن هم محسوب می‌شود.
این ورزشکار درخواست کرده نامی از او برده نشود اما در پاسخ به این سوال که چرا این حرفه را انتخاب کرده می‌گوید: «فدراسیون که پولی به من نمی‌دهد. مجبورم خرج زندگی‌ام را از یک راهی درآورم.»
مهمان‌پرست: صحبت‌های بلر هیچ ارزشی برای بررسی نیز ندارد

راديو فردا 12 سپتامبر. سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به اظهارات اخیر تونی بلر، نخست‌وزیر اسبق بریتانیا، گفت «تونی بلر در جایگاهی نیست که درباره ایران اظهار نظر کند» و افزود که «صحبت‌های بلر از نظر ما هیچ ارزشی برای بررسی نیز ندارد.»

تونی بلر در مصاحبه‌ای که روز جمعه با روزنامه تایمز به مناسبت ۱۱ سپتامبر انجام داد خواستار تغییر رژیم در تهران و دمشق شد و اظهار داشت که «تغییر رژیم در ایران مرا به‌طور چشمگیری در مورد وضعیت خاورمیانه خوشبین می‌کند.»

آقای بلر که در حال حاضر فرستاده گروه صلح خاورمیانه است، هم‌چنین یکی از مشکلات اصلی در عراق و افغانستان را «دخالت‌های ایران» نامید و گفت که «اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، ثبات خاورمیانه شدیداً متزلزل می‌شود.»

به گزارش خبرگزاری فارس، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز یک‌شنبه در مشهد در واکنش به این سخنان نخست‌وزیر اسبق بریتانیا گفت که: «تهدیدهای نخست‌وزیر اسبق انگلیس، هیچ‌گونه ارزشی برای ملت ایران ندارد.»

رامین مهمان‌پرست افزود: «تونی بلر به‌جای اظهار نظر درباره جمهوری اسلامی ایران، باید در ارتباط با سیاست‌های بسیار غلط کشور انگلستان در زمامداری خود سخن بگوید.»

سخنگوی وزارت خارجه ایران در ادامه گفت: «هم‌چنین بلر باید در رابطه با جنایات انجام شده توسط نیروی انگلیس در افغانستان و نقاط دیگر دنیا به جهانیان پاسخگو باشد.»

نخست‌وزیر اسبق بریتانیا بهمن ماه سال گذشته نیز از سیاست‌های باراک اوباما در قبال فعالیت‌های هسته‌ای ایران انتقاد کرد و گفت رئیس جمهوری آمریکا در برابر ایران «نرمش بیش از حد» نشان می‌دهد.

تونی بلر از حزب کارگر، مدت ۱۰ سال نخست‌وزیر بود و به همراه جورج دبلیو بوش در حمله نظامی نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا به عراق شرکت کرد. کمیته تحقیق جنگ عراق، مشغول بررسی خطاهای احتمالی دولت وقت بریتانیا، در این عملیات نظامی است.
جولان خربزه چینی در اوج بر داشت محصول داخلی
سایت آفتاب: همه نوع میوه را می‌توانی با چشمان غیر مسلح ببینی. از سیب تا سیر خشک. اما در این بین چند میوه تازه وارد می‌بینی كه تا حدودی برایت تازگی دارد. میوه‌ای گرد با رنگی شبیه سبز روشن. نامش را از میوه فروش می‌پرسم می‌گوید یک كم بخور بسیار شیرین و خوشمزه است. مزه خاصی می‌دهد نه شیرین است و نه ترش. نامش خربزه است اما از نوع چینی.
جوان نوشت: این روزها می‌توان با یک گردش كوچک در بازار میوه شهر تهران به اسامی عجیب و غریبی پی ببری كه تا به حال نشنیده‌ای.
از میو‌ه‌فروش می‌پرسم این میوه گرد و سبز رنگ چیست؟ با كمی فكر می‌گوید به گمانم خربزه چینی است. تازه آمده و وارداتی است اما خیلی شیرین و خوشمزه است.
در مغازه‌اش به جز خربزه چینی، انبه پاكستانی، سیب فرانسوی، پرتقال مصری و میوه‌های تركیه‌ای نیز هست. تا جایی كه میوه‌های وطنی در اقلیت هستند و به جز هندوانه‌، خربزه مشهدی، سیب و گوجه و خیار چیزی نیست.....
رژیم آماده مداخله در امور کشور‌های غربی است
رئیس سازمان بسیج مستضعفين با طبیعی دانستن هجمه‌ها به صحبت‌های اخیرش گفت: قرار نیست دخالت‌ها همیشه از سوی طرف‌های غربی و بر ضد منافع جمهوری اسلامی باشد.
سردار نقدی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هجمه های اخیر به صحبت هاي خود را طبیعی و قابل پیش بینی دانست.

رئیس سازمان بسیج مستضعفين با اشاره به دخالت های همیشگی غرب در مسائل داخلی ایران افزود: قرار نیست دخالت ها همیشه از سوی طرف های غربی باشد، بلکه ما هم آمادگی داریم تا در مواقع لزوم و برای پیشبرد سیاست هایمان در عرصه های داخلی این کشورها ورود پیدا کنیم.

لازم به ذکر است، چندی پیش و در بحبوحه ناآرامی ها در لندن، رئیس سازمان بسیج مستضعفين اعلام آمادگی كرده بود تا با اعزام گردان های عاشورا و الزهرا (س) به لندن، به کشتار مردم توسط حکومت انگلیس پایان دهد.
برپاکردن مجسمه «بابک خرم دین» در باکو
سایت جهان نیوز: برخی شبکه‌های خبری از برنامه ریزی جمهوری آذربایجان برای برپاکردن مجسمه «بابک خرم دین» در باکو خبر دادند.
بر اساس آن‌چه که رسانه های باکو اعلام کردند، الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان با صدور فرمانی به فرمانداری باکو دستور داده است ظرف یک ماه، پیشنهادهای خود را برای برپایی مجسمه بابک خرم دین در باکو آماده کند.
مهاجرت ۳۰۰ نیروی خلاق ایران خودرو به خارج, مدیریت برخی‌ها در حد امضای برگه مرخصی است
سایت قانون: رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه این روزها وضعیت صنایع خودروسازی در شرکت‌های ایران خودرو و سایپا نگران کننده است، این شرکت‌ها را فاقد توان مدیریتی کافی دانست و گفت: روش‌های مدیریت سنتی و دولتی حاکم بر این دو شرکت خودروسازی، مخل رشد، توسعه و پویایی است که انگیزه‌ها را از بین می‌برد به گونه‌ای که بررسی‌ها نشان می‌دهد طی سال‌های اخیر هزار نیروی کارشناسی، این شرکت‌ها را ترک کرده‌اند که از این تعداد حدود 300 نفر از آنان به کشورهای خارجی همچون کانادا، آمریکا، اروپا و بعضاً به کشورهای شرق آسیا مهاجرت کرده و در حال کار برای شرکت‌های خارجی هستند.....
تشکر وزارت خارجه آمریکا از همدردی ایرانیان با قربانیان ۱۱ سپتامبر
راديو فردا 12 سپتامبر. در حالی که محمود احمدی‌نژاد، در سالگرد حادثه ۱۱ سپتامبر، بار دیگر این رویداد را «یک بازی طراحی شده» و «بهانه‌ای» برای حمله‌های آمریکا نامید، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای در دهمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر از همدردی مردم ایران در سال ۲۰۰۱ تشکر کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا که در صفحه وبلاگ این وزارتخانه منتشر شده آمده‌است: «هرگز مهربانی مردم ایران را در آن روزهای دشوار فراموش نخواهیم کرد و از شما سپاسگزاریم.»

این بیانیه ادامه می‌دهد که «در سراسر جهان از جمله شهرهای ایران مردم به نشانه همدردی به قربانیان این حادثه شمع روشن کرده و برای لحظاتی سکوت کردند» و «ما از همدردی مردم ایران در سال ۲۰۰۱ متشکریم.»

در جریان حملات تروریستیِ نیروهای وابسته به سازمان القاعده در ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی، در نیویورک و واشینگتن حدود سه هزار تن کشته و شش هزار تن دیگر زخمی شدند.
روشن کردن شمع در تهران برای قربانیان ۱۱ سپتامبر. ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۰.
ساعاتی پس از این رویداد، محمد خاتمی، رئیس جمهور وقت ایران، با محکوم کردن این اقدام تروریستی، «به نام مردم ایران» با مردم آمریکا ابراز همدردی کرد.

ایران از نخستین کشورهایی بود که پس از این حادثه پیام همدردی با مردم آمریکا ارسال کرد و عده‌ای از مردم ایران نیز با حضور در محل سفارت سوئیس در تهران که حافظ منافع آمریکا در ایران است، با روشن کردن شمع با مردم آمریکا ابراز همدردی کردند.

در پیام محمد خاتمی در روز یازده سپتامبر ۲۰۰۱ آمده‌بود: «به نام ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، اقدام تروریستی هواپیماربایی و حمله به مراکز عمومی در شهرهای آمریکا را که شمار زیادی از مردم بی‌دفاع را به کام مرگ کشید محکوم می‌کنم و تأسف عمیق و همدردی خود را با ملت آمریکا به‌ویژه آسیب‌دیدگان و خانواده قربانیان حادثه اعلام می‌دارم.»

وی در پیام خود افزوده بود: «تروریسم محکوم است و جامعه جهانی باید ریشه‌ها و ابعاد آن را بشناسد و برای خشکاندن آن گام‌های اساسی بردارد. اراده اصولی دولت جمهوری اسلامی ایران قطعاً در این مسیر قرار دارد و برای تحقق این باور اسلامی و انسانی از هیچ اقدامی دریغ نخواهد داشت.»

اما با تغییر رئیس جمهور در ایران موضع جمهوری اسلامی نسبت به این رخداد نیز تغییر کرد و محمود احمدی‌نژاد بارها در سخنرانی‌های خود رخداد ۱۱ سپتامبر را «یک دروغ بزرگ» نامید.

در این میان روز یکشنبه نیز رئیس‌جمهور ایران با اشاره به این حادثه گفت: «۱۱ سپتامبر در اصل یک بازی طراحی شده برای تحت تاثیر قرار دادن عواطف جامعه بشری و پیدا کردن بهانه برای حمله به منطقه اسلامی و اشغال عراق و افغانستان بود و باعث شد یک میلیون انسان بی‌گناه کشته شوند.»

محمود احمدی‌نژاد در سال ۲۰۱۰ خواستار بازدید از محل برج‌های تجارت جهانی نیویورک شده‌بود اما مقام‌های آمریکایی این درخواست وی را نپذیرفتند.
درخواست ترور دانشمندان اسرائيل در کيهان حکومتی
سایت ندای انقلاب: يک شهروند در تماس با روزنامه کيهان، خواستار ترور دانشمندان اسرائيلي در مقابل ترور دانشمندان کشورمان شد.
به گزارش ندای انقلاب به نقل از مشرق، در ستون كيهان و خوانندگان یکشنبه 20 شهریور 90 آمده است:
آيا اين حق ما نيست كه در مقابله با عملياتي كه شبكه هاي تروريستي اسرائيل عليه دانشمندان كشورمان مي كنند ما هم افرادي از آن ها را ترور بكنيم. پس چرا اين كار را نمي كنيم. حسن قمي پور
رابطه بستنی برج میلاد با اختلاس 3000 میلیارد تومانی
سایت ندای انقلاب: کیهان در ستون طنز خود نوشت: گفت: هيچ فكر كردي كه اگر 3هزار ميليارد تومان اختلاس از بانك صادرات را تبديل به اسكناس هزار توماني كنند، طول آن 480 ميليون كيلومتر مي شود!
گفتم: تو هيچ فكر كردي كه با اين 3هزار ميليارد تومان مي توان از رستوران برج ميلاد 30 ميليون بستني طلايي 400هزار توماني خريد!
گفت: «جن» هم جن هاي قديم، خيلي كه زور مي زدند دو تا النگو و يك انگشتر بلند مي كردند.
گفتم: مرد حسابي! بحث «جن» براي رد گم كردن است. بعضي ها وقتي از كنار جن رد مي شوند، جن از ترس، بسم الله، اعوذبالله مي گويد!
گفت: پس چطور، اين همه سازمان هاي بازرسي و نظارت و حراست و دم و دستگاه عريض و طويل مديريت بانك ها و... متوجه اختلاس به اين بزرگي و هنگفتي نشده اند؟!
گفتم: چه عرض كنم؟! از يارو پرسيدند متوجه شدي كه ديشب زلزله اومد؟ گفت آره! پرسيدند؛ بيدار بودي؟ گفت؛ نه! خوابيده بودم. پرسيدند از راديو و تلويزيون شنيدي؟ گفت؛ نه! پرسيدند؛ توي روزنامه خوندي؟ جواب داد نه! پرسيدند؛ پس از كجا متوجه شدي؟ يارو گفت؛ يك اسكناس هزار تومني تو جيب شلوارم بود. صبح كه بلند شدم، ديدم تبديل به پول خرد شده فهميدم ديشب زلزله شديدي اومده!
گردشگر خارجی دیگر به اصفهان نمی‌رود
خبرگزاری مهر: رئیس جامعه هتل‌داران استان اصفهان گفت: میزان درصد اقامت گردشگران خارجی در نیمه اول امسال نزدیک به صفر بوده است.
علی اصغر رضایت گفت: میزان درصد اشغال هتل‌داران اصفهان از نظر پذیرش گردشگر خارجی نسبت به سال‌های قبل بسیار کاهش یافته است. پیشتر حامد دهقانان، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی از رشد ۳۰۰ درصدی ورود گردشگر خارجی به ایران خبر داده بود. رضایت در واکنش به این اظهارات گفت: پاسخی ندارم. اما باید واقعیت را بیان کرد.
آمانو در شورای حکام از رژیم ایران خواست با بازرسان آژانس به طور کامل همکاری کند
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران خواست با بازرسان آژانس به طور کامل همکاری کند. به گزارش خبرگزاری رویترز ۲۱شهریور: یوکیا آمانو ـ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ـ امروز (دوشنبه) در ادامه مواضع دوگانه‌اش در جلسه شورای حکام آژانس گفت که به طرز فزاینده‌ای "نگران" جنبه‌های نظامی "احتمالی" در برنامه هسته‌یی ایران است و از تهران خواست به طور کامل با بازرسان آژانس همکاری کند.
آمانو تکرار کرد ، رژیم ایران همکاری لازم که آژانس را قادر می‌کند درباره نبود مواد و فعالیت‌های هسته‌یی اعلام نشده در ایران اطمینانی موثق ارائه دهد، را ندارد.
بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، وی هم‌چنین اظهار کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم‌چنان در انتظار رشد چشمگیر در استفاده از برق هسته‌یی در جهان ظرف دو دهه آینده با وجود حادثه‌ای است که در فوکوشیمای ژاپن رخ داد.
آمانو گفت: انتظار می‌رود تعداد راکتورهای فعال در جهان تا سال ۲۰۳۰ بین ۹۰ تا ۳۵۰ واحد افزایش یابد.
وی افزود: در حال حاضر، حدود ۴۳۲ راکتور در سراسر جهان فعال است. این نشانگر رشد دایم و چشمگیر در استفاده از برق هسته یی است.
آمانو گفت: چین و هند هم‌چنان مرکزهای اصلی توسعه محسوب می‌شوند.
هم‌چنین بنا برگزارش خبرگزاری آلمان، آمانو در بخش دیگری از سخنانش گفت که کشورها نه تنها باید طرح اقدام جهانی جدیدی را درباره ایمنی هسته‌یی پس از آن چه در فوکوشیما رخ داد، اتخاذ کنند، بلکه باید اثبات کنند که با سرعت آن را به اجرا در می‌آورند.
قرار است برنامه اقدام در نشست جاری شورا تصویب شود.
آمانو اظهار کرد: برای احیای اعتماد عمومی به برق هسته‌یی به بهبود سریع و ملموس در زمینه ایمنی هسته‌یی و نه فقط حسن نیت نیاز است.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تاکید بر این که "مهم اقدام کردن است نه حرف زدن" از دولت‌های عضو خواست قاطعانه به اجرای این برنامه بپردازند.
نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صبح امروز در وین آغاز به کار کرد.
بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، مذاکره درباره تدوین یک "برنامه عمل" جهانی پس از فاجعه‌ی فوکوشیما در ژاپن و برنامه‌ی هسته‌یی ایران بر نشست شورا حاکم خواهد بود.
در دستور کار نشست هم‌چنین بررسی برنامه‌های هسته‌یی سوریه، کره شمالی و گام‌های مقدماتی به سوی خاورمیانه عاری از تسلیحات هسته‌یی نیز قرار دارد.
مقیاس فاجعه ۱۱ مارس در نیروگاه فوکوشیما دایچی ژاپن که بدترین فاجعه پس از چرنوبیل محسوب می‌شود، موجب هراس عده‌ی بسیاری درباره ایمنی برق هسته‌یی شد و آژانس نیز یک کنفرانس ویژه با حضور وزیران را در ماه ژوئن در این خصوص ترتیب داد.
بر اساس پیش‌نویسی که خبرگزاری فرانسه مشاهده کرده است، این برنامه ۱۲ مرحله‌یی، انجام ارزیابی‌های جدید از نیروگاه‌های هسته‌یی و آمادگی کشورها برای پاسخگویی به شرایط اضطراری را ترغیب می‌کند.
از نظر برخی دیپلمات‌ها پیشنهادات آمانو با جرح و تعدیل زیادی روبه‌رو شده است که اکثر آن از سوی واشنگتن و پکن صورت گرفته است. به عنوان مثال می‌توان به جلوگیری از الزامی کردن بازدیدها اشاره کرد.
شورا هم‌چنین گزارش جدید برنامه‌ی هسته‌یی ایران را بررسی خواهد کرد. علاوه بر مسائل هسته‌یی در سوریه و کره شمالی، موضوع عاری‌سازی خاورمیانه از تسلیحات هسته‌یی و آماده شدن برای همایش مربوط به آن در ماه نوامبر در وین نیز مورد بررسی اعضا قرار خواهد گرفت.
احمد العلواني: ايران با نيروي شبه‌نظاميش و سلاح مجهز به صداخفه كنش و موشكهايش در عراق عمل مي‌كند
تلويزيون السومريه 18/6/90: «احمد العلواني عضو العراقيه: در مورد بمباران و توپ باران ايران و تركيه عليه خاك عراق، من شخصا در پارلمان صحبت كردم و در اين رابطه كنفرانس مطبوعاتي برگزار كردم و خواستار اخراج سفير ايران از بغداد شدم و اين مي نيمم كاري است كه دولت عراق در كادر يك اقدام ديپلماتيك و طبق روشهاي بين المللي و پروتكلي جاري مي تواند انجام دهد، وقتي تجاوزي صورت گيرد سفير عراق از تهران و آنكارا برگردانده مي شود و اخراج سفير ايران از عراق حداقل كاري است كه مي توان انجام داد. . . ايران با نيروي شبه نظاميش و سلاح مجهز به صداخفه كنش و موشك هايش در عراق عمل مي‌كند. ايران داراي شبه نظامياني است كه در عراق فعاليت مي كنند و همه اين را مي دانند. . . ».

فرزند رئيس‌جمهور عراق: ابقاي آمريکايي‌ها در عراق قطعي شد
خبرگزاري فارس (رژيم) 21/6/90: «نماينده منطقه کردستان عراق در آمريکا اعلام کرد که موضوع ابقاي نيروهاي آمريکايي قطعي شده است و بحث کنوني درباره چگونه قانوني جلوه دادن اين موضوع است.
خبرهاي رسيده از آمريکا از ابقاي نيروهاي نظامي اين کشور در عراق خبر مي‌دهد حال آن که قرار بود طبق توافقنامه امنيتي بغداد-واشنگتن، اين نيروها تا پايان امسال (2011) از خاک عراق خارج شوند و به بيش از هفت سال اشغالگري مستقيم نظامي پايان دهند. قوباد طالباني فرزند جلال طالباني رئيس‌جمهوري عراق از توافق مسئولان آمريکايي و عراقي به‌خصوص مسئولان کرد خبر داد که بر اساس آن نيروهاي آمريکايي در عراق باقي خواهند ماند. . .
قوباد به روزنامه کردي آسو که در سليمانيه منتشر مي‌شود گفت: آمريکا از عراق بيرون نمي‌رود. . . ما از مرحله خروج آمريکا عبور کرديم و مذاکرات الان درباره اين است که ماندن آمريکاييها چگونه قانوني شود.
وي بار ديگر با تأکيد بر خواسته خود براي ادامه اشغال عراق گفت: ما هميشه گفتيم که اگر آمريکاييها بخواهند در منطقه [کردستان] پايگاه داشته باشند ما براي آن آماده‌ ايم و جاي آن را هم داريم».

اتحاديه حقوقدانان تحصني را براي بازپرسها در داخل دادگاهها به مدت سه روز ترتيب ميدهد
روزنامه بغداد21/6/90: «علي الشمري رئيس اتحاديه حقوقدانان عراق, از بازپرسها خواست تا زماني كه به درخواستهايشان پاسخ داده نشده ا ست, بمدت سه روز در داخل ساختمانهاي دادگاه ها تحصن كنند. الشمري در يك كنفرانس مطبوعاتي گفت كه: ” علت اتخاذ اين تصميم توسط اين اتحاديه اين است كه احساس مي كنيم پاسخي از سوي رياست شوراي عالي قضايي و شوراي وزيران در رابطه با درخواستهايمان نمي گيريم. اين اتحاديه درخواستهايي را به آنها ارائه كرد ولي آنها به اين درخواستها اعتنايي نمي كنند و به احتمال زياد پاسخي به آنها داده نمي شود” ».

امام و خطيب مسجد الشهداء در منطقه گاتون بعقوبه در اثر تهاجم افراد مسلح ناشناس كشته شد
تلويزيون الشرقيه نيوز 21/6/90: «امام و خطيب مسجد الشهداء در منطقه گاتون واقع در غرب بعقوبه در اثر تهاجم افراد مسلح ناشناس با سلاح مجهز به صدا خفه كن به شهادت رسيد. يك منبع در پليس استان ديالي توضيح داد كه افراد مسلح سوار ناشناس سوار بر يك خودروي شهري با كلت مجهز به صدا خفه كن بر روي احمد محمود محمد در نزديكي منزلش منطقه گاتون شليك كردند كه درجا كشته شد. اين منبع اضافه كرد كه نيروهاي امنيتي محل حادثه را محاصره كردند و دست به بازرسي براي يافتن قاتل نمودند».

مشعان سعدي: ايران تلاش مي‌كند هر كس در مقابلش بايستد بخصوص ساكنان كمپ اشرف را از ميان بردارد
سايت عراق براي همه 19/6/90: «رئيس فراكسيون الرافدين ترور هادي المهدي فعال و روزنامه نگار در بغداد را محكوم نمود و با تأكيد بر ضرورت متوقف شدن دخالتهاي ايران در كشور، گفت كه تظاهرات ادامه خواهد يافت و متوقف نخواهد شد.
مشعان السعدي رئيس اين فراكسيون و يكي از سازماندهندگان تظاهرات ”فجر محررين” روز جمعه در يك تماس تلفني گفت: قتل يكي از سازماندهندگان اين تظاهرات نشان ميدهد كه دموكراسي در كشور ما تنها يك شعار است كه برخي آنرا سر ميدهند. وي افزود: شهادت يكي از بيگناهان اين تظاهرات به هيچ وجه قابل توجيه نيست. . . .
وي بر ضرورت متوقف شدن تجاوزهاي ايران به كشور تأكيد كرد چرا كه اين امر براي همه روشن و آشكار شده است. وي گفت: نفوذ ايران فقط به لحاظ سياسي نيست بلكه در جنبه‌هاي اقتصادي و اجتماعي نيز مي‌باشد.
وي خاطر نشان نمود كه ايران تلاش ميكند هر كس را كه در مقابلش مي‌ايستد بخصوص ساكنان كمپ اشرف را كه به تنهايي و به شدت در مقابل وحشيگري آنها ايستاده‌اند، از ميان بردارد.
وي افزود: مردم عراق بر ضرورت لغو فوري محاصره كمپ اشرف تأكيد مي‌كنند چرا كه آنها بر اساس قوانين بين‌المللي پناهنده و حفاظت شده هستند».

موضعگيري: آقاي رئيس اقليم كردستان به ايران سفر نكند!
سايت نشريه هاوولاتي 20/06/90: «جمعيت نويسندگان كرد از مسعود بارزاني، رئيس اقليم كردستان مي‌خواهد به‌عنوان موضعي عليه تجاوزات ايران به مناطق مرزي اقليم كردستان به ايران سفر نكند.
متن اطلاعيه به قرار زير است:. . .
درحالي‌كه بر همه روشن و آشكار است كه دولت عراق به دستور ايران نيروهاي مخالف جمهوري اسلامي ايران در عراق را سركوب مي‌كند و حمله و كشتار ساكنان كمپ اشرف نمونه آن است.
در حالي‌كه رئيس اقليم كردستان در سخنراني‌ خود براي نمايندگان حكومت اقليم كردستان در خارج، به ظهور ديكتاتوريت در درون دولت عراق اشاره مي‌كند (روزنامه خبات 7 سپتامبر شماره 3866) و براي بررسي اين وضعيت، كردها هفته آينده در اربيل گرد هم مي‌آيند،در حالي‌كه بنابه تجربة كشورهاي غرب و نيروهاي اپوزيسيون ايران به اثبات رسيده است كه مذاكره و ديالوگ با جمهوري اسلامي هيچ سودي نداشته و اين حكومت به تهديد خلقهاي جهان ادامه مي‌دهد،جمعيت نويسندگان كرد ضمن حمايت از درخواست آقاي رئيس اقليم كردستان مبني بر ضرورت ماندن نيروهاي آمريكا در عراق، سفر رئيس اقليم كردستان به ايران را به ضرر كردها و به سود اشغالگران جمهوري اسلامي مي‌داند و از ايشان تقاضا دارد كه همانطور كه تاكنون سفر به اين كشور را نپذيرفته است، از اين به بعد نيز اين سفر را نپذيرد و تنها راه نيز، فقط مقاومت و ايستادگي عليه اين رژيم كردكش است».

700 پزشك عراقي خواستار پايان دادن به محاصره پزشكي پناهندگان ايراني مي شوند
روزنامه العرب اليوم21/6/90: «پزشكان عراقي خواستار برداشتن محاصره پزشكي از پناهندگان ايراني در كمپ اشرف مي شوند. 700 تن از پزشكان و كادرهاي درماني با امضاي بيانيه مشتركي كه كميته عراقي دفاع از اشرف منتشر كرد قتل عام 8 نيسان 2011 در اشرف توسط نيروهاي امنيتي عراق را محكوم نمودند و گفتند محروم كردن آنها از خدمات پزشكي بيانگر وضعيت انساني سختي است كه اين پناهندگان در آن بسر ميبرند.
بيانيه به ممانعت از دسترسي آنان به پزشكان متخصص و همچنين ورود داروهايي كه با هزينه خود اين ساكنين تهيه مي شود بشدت انتقاد كرد. همينطور از دولت عراق خواستار پايان دادن به محاصره اشرف و برخورد انساني با ساكنان كمپ شد.
ياد آوري مي شود كه در نتيجه جلوگيري از ورود دارو به اين پناهندگان تعدادي از آنها طي ماههاي گذشته فوت نمودند. كه برخي از آنها داراي بيماريهاي صعب العلاج بودند».
انعكاس نصب دكل جاسوسي در اشرف در روزنامه الدستور
تلويزيون الجزيره 21/6/90: «روزنامه الدستور چاپ اردن به نقل از شوراي ملي مقاومت ايران در پاريس نوشت كه مقامات عراقي اقدام به نصب دو برج در جنوب اشرف، متعلق به پناهندگان ايراني، كردند كه ارتفاع هريك از آنان 15متر است و هدف آن جاسوسي و پارازيت انداختن بر روي سيستم ارتباطات است. اين شورا افزود كه اين برجها مشابه برجهايي است كه در سالهاي 2009 و 2010 همزمان با قيام مردم ايران در نقاط مختلف تهران و ساير شهرهاي ايران نصب شده است. . . . ».

ارسال به فیس بوک
  Aftabkaran. All rights reserved