داود نظیری زاده عضو حزب سوسیال دمکرات آلمان (اس پ د SPD)،عضو جامعه اسلامی شیعیان آلمانIGS و عضو بنیاد فریدریش اِبِرت FES وابسته به حزب سوسیال دمکرات، یک مشاور اقتصادی و تجاری از ویسبادن است که بعد از توافقهایی برنامهریزی سفر هیئت تجاری آلمان به ایران بر عهدهی وی گذاشته شد.
داود نظیری زاده همراه زیگمار گابریل در سفر به ایران
وی کسی است که مسافرت وزیر اقتصاد ایالت اسن از حزب سبزها ( آقای طارق الوزیر) را نیز با گروهی از برگزیدگان چهل شرکت آلمانی در سپتامبر ۲۰۱۶ به ایران همراهی و برنامهریزی کرده بود.
نظیریزاده در اکتبر ۲۰۱۶ همچنین یک هیئت ۱۲۰ نفری انتخاب شده از بازرگانان آلمان را به همراه وزیر اقتصاد سابق آلمان (زیگمار گابریل) به تهران همراهی کرد.
وی از پنجم تا نهم فوریه ۲۰۱۷ یک بار دیگر در مسافرت با ۱۲ عضو شرکتهای مختلف تجاری آلمان و همچنین وزیر اقتصاد استان رایلند فالس به تهران و تبریز مسافرت کرد.
نظیری زاده و زیگمار گابریل وزیر اقتصاد سابق و وزیر امور خارجه فعلی
نظیری زاده بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ بورسبگیر و سخنگوی بنیاد فردریش ابرت (وابسته به حزب سوسیال دمکرات آلمان) در لندن بوده است. وی عضو هیئت مدیره جامعه اسلامی شیعیان آلمان و یکی از فعالان اصلی این جامعه در کنفرانس اسلامی آلمان KDI و مرکز مسلمانان هامبورگ IZH در شورای مرکزی مسلمان آلمان ZMD است. نظیری زاده رابط این شورا با نهادهای سیاسی و بنیادهای وابسته به احزاب و همچنین رسانههاست.
نظیری زاده ضمن سخنرانیهایی با مضامین تبلیغی مربوط به مذهب شیعه، به برگزاری کلاسهای هدفمند آموزشی و تدریس موضوعهایی برای جوانان مهاجر و پناهجو میپردازد که تبلیغ روی مضامین ضدغربی نامهی علی خامنهای به جوانان غرب (Letter For You) در مرکز آن قرار دارد. در جلساتی که این مراکز اسلامی برای پناهجویان و مهاجران شیعه و سُنی برگزار میکنند، آنها را دعوت به شرکت در تظاهرات یهودیستیز روز «قدس» در برلین میکنند. مشخص در رابطه با شیعه برای جوانان مهاجر و پناهنده می پردازد.
نظیری زاده و زیگمار گابریل وزیر اقتصاد سابق و وزیر امور خارجه فعلی
نظیری زاده در دوران دانشجویی خود در لندن در مرکز اسلامی لندن که به عنوان یکی از مراکز اسلامیستها شناخته شده است، فعال بود. او همچنین با به اصطلاح «پژوهشکدهی تحقیقات اسلامی سپاه پاسداران» و همچنین با «آکادمی مطالعات ایرانی لندن» که از سوی سازمان اطلاعات و امنیت جمهوری اسلامی مدیریت میشود، همکاری داشت.
نظیری زاده از طریق این فعالیتها با ساختار انجمنها و موسسات فرهنگی اسلامی در اروپا آشنایی کامل دارد. در سالهای اخیر وی سفرهای چندین سازمان غیردولتی آلمانی را به قم سازماندهی کرد تا آنها را با حوزههای علمیه و مدارس مذهبی مانند دانشکده المصطفی آشنا و توجه آنها را به این مراکز جلب کند. وظیفهی اصلی این مراکز چیزی جز تبلیغات برای ایدیولوژی، فرهنگ و سیاست جمهوری اسلامی نیست که در پی جلب و تحرک هوادارانی برای خود است، از جمله در میان سازمانّهای غیردولتی، روشنفکران و دانشمندان در کشورهای اسلامی و همچنین در کشورهای غربی.
نظیری زاده و توماس دمزیر وزیر کشور آلمان
فعالیتهای نظیری زاده و جامعه اسلامی شیعیان آلمان به ویژه از سوی زیگمار گابریل، معاون صدراعظم آلمان در چهارچوب سیاستهای مربوط به ادیان و مهاجرت در آلمان تقویت و تحسین میشود. زیگمار گابریل در دیداری با نظیری زاده در ۳۰ مارس ۲۰۱۶ گفته بود: «شما توانستهاید اعضای ۱۵۰ مسجد و انجمن شیعه را صرف نظر از ویژگیهای ملی آنها زیر یک سقف متحد کنید.» گابریل همچنین در فوریه سال ۲۰۱۵ نوشته بود: «جامعهی اسلامی شیعیان در آلمان، قلبها و درها را با آغوش باز به روی پناهجویان گشود. من از همه شما بخصوص برای برگزاری روز «عشق بورز و خدمت کن» به مناسبت عید قربان متشکرم… سرنوشت امام حسین و یاراناش میتواند به همه ما یاد بدهد که در پایان، تعهد صادقانه برای آزای و نوعدوستی قویتر از جنگ و خشونت است.»
نظیری زاده و نوربرت لامرت رییس پارلمان آلمان
تمرکز اصلی فیسبوک نظیری زاده زیر نام «اقتصاد ایران» روی معاملات آلمان بر ایران در عرصههای نفت، گاز، انرژی و اتومبیلسازی است. معالات در تمامی این صنایع در دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متمرکز است. نظیری زاده همچنین تلاش میکند معاملات نفت و گاز آلمان را با دولت به اصطلاح «میانهرو» روحانی زیر عنوان سرمایهگذاری و تقویت «انرژیهای تجدیدپذیر» جوش بدهد، در حالی که عایدیهای این معاملات صرف تقویت سیاست ترور، و همچنین پیشبرد پروژههای اتمی و موشکی علیه اسراییل میشود.
*منبع: وبسایت فوروم ایرانیان
*نویسنده: کاظم موسوی
*مترجم: اختر قاسمی