تجمع هزاران ایرانی مقابل شورای اروپا در بروکسل در اعتراض به جمهوری اسلامی و با درخواست از اتحادیه اروپا برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران با حضور چهرههای سرشناس مخالف حکومت برگزار شد.
.»
حامد اسماعیلیون در این تجمع گفت: «زمزمه تاسیس سپاه پاسداران حتی قبل از اینکه روحالله خمینی نوفل لوشاتو را ترک کند آغاز شد. سازمانی برای دفاع از انقلاب نه مردم ایران. هنوز هم نامی از ایران در نام این نهاد نیست.»
او افزود: «سپاه پاسداران پس از جنگ با عراق یک هیولای اقتصادی و امنیتی شد و امروز مهمترین ابزار سرکوب مردم ایران است.»
اسماعیلیون گفت: «در ایران آینده نظامیان در سیاست مداخله نمیکنند و اقتصاد به جای مداحان یونیفرم پوش، در دست متخصصان ایرانی خواهد بود. در ایران آینده اقوام زیر ضربههای سپاه پاسداران نخواهند بود و نفس خواهند کشید.»
او ادامه داد: «در ایران آینده مافیای سپاه پاسداران محیط زیست را به نابودی نمیکشاند. در ایران آینده پلیس برای حفظ امنیت خواهد بود نه ارعاب و آدمکشی.»
اسماعیلیون گفت: «قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی تصمیم درستی است که باید فورا و به اضطرار گرفته شود.»
سعید بشیرتاش، فعال سیاسی نیز گفت: «ایران بدون سپاه پاسداران یک سرزمین آزاد خواهد بود. سپاه پاسداران هم تروریست و هم مافیا و قاچاقچی مواد مخدر و کالا است.»
او افزود: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هیچ نامی از ایران ندارد و از ابتدا برای مقابله با ارتش ایران تشکیل شد. سپاه پاسدارانی که اگر یک روز نباشد، جمهوری اسلامی هم یک روز هم نمیتواند به حیات خود ادامه دهد.»
همچنین جورج دبیلو بوش، رییسجمهور سابق آمریکا در پیامی به تجمع مقابل شورای اروپا گفت: «سپاه پاسداران یک سازمان تروریستی و ناقض مکرر حقوق بشر است. اقدامات سپاه در ایران و خارج از مرزها ماهیت خشونتبار جمهوری اسلامی را ثابت میکند.»
تئو فرانکن، نماینده پارلمان بلژیک و رییس هیات بلژیک در ناتو نیز گفت: «امروز صبح از دبیر کل ناتو یک سوال پرسیدم و آن این بود که آیا ناتو از راهپیمایی شما دفاع میکند. او گفت که ناتو از آرمان مردم ایران حمایت میکند و به مبارزه ادامه دهید. این یک نشانه مهم است.»
او افزود: «یک شهروند بلژیکی در ایران زندانی است و سپاه پاسداران او را ربوده است.»
هیلل نویر، مدیر اجرایی سازمان دیدهبان سازمان ملل، در این تجمع گفت: «من به عنوان یک وکیل حقوق بینالملل میگویم که تحت قوانین اتحادیه اروپا، تحقیقات قضایی کافی برای قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی وجود دارد.»
در این تجمع، آهنگ «رویای ما» با صدای النا، خواننده اوکراینی اجرا شد.
بر اساس این گزارشها، آنها خواستار قرار گفتن سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی و تعطیل شدن سفارتهای جمهوری اسلامی در اروپا شدند.
همچنین تظاهراتکنندگان در بروکسل به زیان انگلیسی شعار «سپاه تروریست است» و «مرگ بر جمهوری اسلامی» سر دادند.
«مرگ بر دیکتاتور» و «زن زندگی آزادی» نیز از دیگر شعارهای سرداده شده در این تظاهرات است.
جوزپ بورل، مسیٔول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پیش از دیدار با وزیران خارجه کشورهای عضو این اتحادیه، از تصویب بسته تحریمی «مهم» علیه جمهوری اسلامی خبر داد.
بورل گفت:« تحریمهای مرتبط با مسایٔل حقوق بشری به دلیل اقدامات ایران علیه معترضان و استفاده از حکم اعدام اعمال میکنیم.»
روز یکشنیه و پیش از برگزاری تظاهرات مخالفان جمهوری اسلامی در بروکسل، یک عضو پارلمان اروپا، یک عضو پارلمان سوئد و یک عضو پارلمان ایالتی هامبورگ در نشستی خبری در پایتخت بلژیک، بار دیگر بر قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا تاکید کردند.
علیرضا آخوندی، عضو پارلمان سوئد، در این نشست خبری که روز یکشنبه ۳۰ بهمن برگزار شد، گفت: «تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران، پایان خط جمهوری اسلامی است به همینخاطر قصد جمهوری اسلامی و ارتش سایبری رژیم این است که تجمع ما بزرگ نشود.»
عیبر السهلانی نماینده سوئد در پارلمان اروپا نیز در این نشست خبری گفت: «سپاه پاسداران عامل بیثباتی منطقه است و مخاصمههای نظامی را شعلهورتر میکند.»
خانم سهلانی با تاکید بر این که «برخلاف برخی تبلیغات مسیر پیش روی مردم خیلی روشن است»، افزود: «قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا باعث ثبات منطقه میشود.»
دانیال ایلخانیپور، نماینده پارلمان ایالتی هامبورگ نیز در این نشست گفت: «اگر سیاستمداران اروپایی از ایران حمایت نکنند، بعدتر نمیتوانند حرف از حقوق بشر بزنند. اروپا حتی به لحاظ اقتصادی هم میتواند بر روی آینده ایران سرمایهگذاری کند.»
ایلخانیپور درباره درخواست تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران افزود: «قرار داده شدن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا شکستی بزرگ برای جمهوری اسلامی و قدم اول آزادی مردم ایران است.»