یکی از پدیدههای پنجمین دوره انتخابات شوراها ثبت نام «آقازادهها» است. چرا که آقایان در حال بازنشستگی هستند و حالا تولههای خود را برای حضور در عرصههای غارت ثروت کشور آماده میکنند و امیدوارند اعتبار پدر برایشان رأی ساز شود. علت اینکه آنها برای انتخاب شدن در انتخابات شوراها هجوم آوردهاند این است که آنها دیدند برخی «آقازادههای» قبلی از جرگهی همپالکیهای خود در انتخابات مجلس کاندید شده و بهراحتی وارد آنجا شدند. پس تا دیر نشده بهتر است این یکی، یعنی شورهای شهر، را از دست ندهند.
مشرق فروردین ۹۶ در اینباره مینویسد: «در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی برخی فرزندان مسئولان یا بهاصطلاح «آقازادهها» در انتخابات توانستند پیروز شوند و حالا همین تجربه موفق برای باقی آقازادهها انگیزه ایجاد کرده تا با حضور در انتخابات شورای شهر بتوانند از عنوان آقازادگی به وکیل و نماینده شهر ارتقا پیدا کنند. فاطمه حسینی دختر صفدرحسینی توانست در لیست تهران حضور پیدا کرده و از این طریق راهی مجلس شود. از شهرستان لامرد نیز سیدمحسن علوی فرزند وزیر اطلاعات (سیدمحمود علوی) توانست رقبای خود را شکست دهد و به بهارستان برسد. سیده فاطمه ذوالقدر نیز که پدرش سالها نماینده مجلس بوده، توانست نمایندگی مردم تهران را به دست آورد. حالا آقازادهها این روزها بهجای استفاده از تعطیلات عید و عیددیدنی؛ راهی فرمانداری تهران و دیگر شهرها میشوند تا برای حضور در انتخابات شورای شهر ثبت نام کنند. ماجرای هجوم عناصر و اعضای باندهای قدرت و آقازاده های آنها برای ثبت نام در انتخابات شورای شهر آنقدر غیرطبیعی و زننده شده است که رسانهها با شگفتی از آن یاد میکنند: «… از سی اسفندماه سال گذشته تا ششم فروردینماه سال جاری بیش از سه هزار نفر در انتخابات شورای شهر تهران نامنویسی کردند. … تعداد داوطلبان نسبت به چهار دوره قبلی رشد چشمگیری داشته است و… فرزندان برخی دیگر از مسئولان نیز در این دوره نامنویسی کردهاند که این امر واکنشهای متعددی را به همراه داشته است». (خبر داغ – ۸فروردین ۹۶) اسامی برخی از این آقازاده ها عبارتند از:
محسن هاشمی، آقازاده رفسنجانی؛
مهدی رادان، آقازاده قاتلی به اسم احمد رضا رادان از نیروی انتظامی؛
مهدی خورشیدی، آقازاده احمد خورشیدی داماد احمدینژاد؛ مهدی مازنی، آقازاده آخوند احمد مازنی، نماینده مجلس
مهدی موسوی لاری؛ آقازاده موسوی لاری وزیر کشور قبلی؛
فاطمه قاسمی، دختر رستم قاسمی وزیر نفت احمدینژاد؛ (که در فکر ورود به انتخابات ریاستجمهوری است).
فاطمه صالحی، دختر عطاالله صالحی فرمانده ارتش
با ورود آقازادهها، جنگ بر سر کسب قدرت در جهت چپاول هر چه بیشتر سفره های خالی مردم، هر روز داغ و داغتر میشود. از جمله:
«… محسن هاشمی نزدیک به ۵۶ سال سن دارد و پستهای مدیریتی زیادی از جمله ریاست مترو تهران را برعهده داشته اما نام پدر آنقدر بزرگ است که با همه این احوالات هنوز همه او را به نام «پسر هاشمی» می شناسند. او دوره پیش برای شهرداری تهران با محمدباقر قالیباف رقابت کرد اما نتوانست نظر اعضای شورای شهر فعلی تهران را به خود جلب کند و حالا با ثبت نام در انتخابات شورای شهر میخواهد مشکل را از پایه حل کند! » (مشرق- ۷فروردین ۹۶) از دیگر آقازادههایی که برای انتخابات شورای شهر خود را کاندید کرده است، مهدی خورشیدی آزاد که داماد احمدینژاد است. «… مهدی خورشیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در لیست اصلاحطلبان خواهد بود یا در لیست اصولگرایان، اظهار کرد: «فعلا معلوم نیست. باید فضا جلوتر برود تا روشنتر شود ببینیم چه میشود». منظور وی این است که باید ابتدا سمت باد را تشخیص بدهم تا بعد به همان سمت بچرخم و به نرخ روز نان را بخورم! «… خیلیها از این واهمه دارند که در بده بستانهای معاملاتی و غیراصولی در واپسین روزها و آخرین ساعتها، همان الگوی تجربه شده و شکست خورده دوباره تکرار شود و افراد بیکفایت و بیریشه، فقط بهدلیل داشتن پشتوانههای قبیلهیی و فرقهیی در جلسههای پر سر و صدا بنشینند و… پس آنگاه راه دیگری بروند…». (جمهوری اسلامی- ۷فروردین۹۶) «… اگر در مقام آقازادگی خوب رشد کنی بعد از مرگ پدر به مقام یادگاری میرسید. حتماً چیزی هست که همه آقازادهها به خط شدند برای گرفتن کرسی شورای شهر و مجلس و…».
«بعد از ورود برخی آقازادهها بدون هیچ سابقهیی به مجلس، باقی نیز در تکاپو برای ورود به شورا هستند! حال چه تعدادشان وارد اقتصاد شدهاند بماند».
«… فاجعهای هولناکتر از پلاسکو!! هجوم سیل آقازادهها… برای شورای شهر تهران چنان وحشتناک است که حادثه هولناک پلاسکو از حافظهها رفت». همین خبرگزاری در ادامه مینویسد: «پس از اینکه دخترصفدرحسینی بدون هیچ سابقهیی به مجلس راه یافت، بقیه هم دست به کارشدند».
حالا این صفدر حسینی کیست که فرزندش بهراحتی وارد مجلس شد؟
صفدر حسینی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، استاندار چهار محال و بختیاری، وزیر کار و امور اجتماعی و وزیر امور اقتصادی و دارایی در دولتهای مختلف بود. او در دولت روحانی نیز بهعنوان رئیس صندوق توسعه ملی ایران منصوب شد. در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ در پی برملا شدن رسوایی حقوقهای نجومی، گزارشهایی از دریافت حقوقهای میلیونی توسط او بهعنوان رئیس صندوق توسعه ملی و همچنین برخی معاونینش منتشر شد. در سال ۹۵ پرده از حقوق ۵۷ میلیونی او در هر ماه برداشته شد و او پس از این افتضاح از سمت خود استعفا داد. پس واضح میشود که چرا آقایان، آقازادههای خود را راهی انتخابات میکنند.
نگام ۶فروردین ۹۶در اینباره مینویسد: «… هر چند انتخابات شورای شهر، قابل مقایسه با انتخابات ریاستجمهوری نیست اما از منظری دیگر این انتخابات اهمیتی دوچندان میباید. اهمیت این انتخابات از آن جهت است که بسیاری از تحلیلگران پیروزی در آن را دروازه پیروزی برای مجلس و دولت در عرصه سیاسی ایران میدانند. از این رو انتخابات شورای شهر و روستا مهم و درخور توجه است. حضور در شورای شهر آغازگر حرکت به سوی مجلس و ریاستجمهوری است».
نتیجه اینکه هجوم آقازادهها برای اشغال کرسی شورای شهر، سکوی پرشی است برای اشغال سایر مناصب برای کسب قدرت در جهت از میان بردن باندهای مافیایی رقیب برای غارت هر چه بیشتر مردم.