سقوط جایگاه «روحانیت» در افکار عمومی سرعت گرفته است

از عوامل اصلی سقوط جایگاه روحانیون در افکار عمومی، موضع‎گیری‎ها منزجر کننده آنها در مورد حوادث و رخدادهای اعتراضی اخیر بوده است.

به گزارش«محبت نیوز» مراجع و روحانیون دست بردارِ زیاده‎ خواهی‎های خود نیستند و با وجود اینکه با اعتراضات گسترده مردم به بودجه‎های کلان نهادهای دینی و فقر و بیکاری افسار گسیخته را می‎بینند، اما عطش «منفعت‎خواهی» آنها حتی موقت و مصلحتی هم خاموش نمی‎شود و باز هم مطالبه پول بیشتر دارند.
“مکارم شیرازی” در دیدار رئیس و هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفته «برای رفع مشکلات معیشتی طلاب اقدام شود». این در حالیست که در نماز جمعه سرتاسر ایران (۲۹ دی) امامان جمعه هم به صورت سازمان یافته خواستار پول بیشتر برای رسیدگی به وضعیت حوزه‎های علمیه و طلاب شدند.
اما روندی که این روزها دستگاه روحانیت در ایران پیش گرفته، نمایان‎گر آن است که این طبقه هیچ درکی نه از مطالبات مردم دارد و نه از فضای سیاسی، چون در شرایطی که حتی از اخبار و گزارش‎های رسانه‎های داخلی بخوبی قابل تشخیص است که چقدر مردم و حتی بعضی مسوولان جمهوری اسلامی در مقابل زیاده‎خواهی روحانیون موضع گرفتند، آنها کوتاه نمی‎آیند و همچنان مطالبه‎گری می‎کنند و همزمان مرتکب کارهایی می‏شوند که «نفرت» مردم را نسبت به خود بیشتر می‎کنند از جمله رونمایی کشتی طلایی قرآنی به وزن ۷۰ کیلو و فرستادن آن کربلا که با خشم مردم همراه شده است.
در روزهای گذشته در شبکه‎های اجتماعی مردم تصاویر رونمایی از این کشتی طلایی را کنار تصاویر زندگی فلاکت‏بار مردم زلزله‏ زده کرمانشاه قرار می‎دهند و می‎پرسند، چرا این همه بدبختی و گرفتاری در کشور هست، اما روحانیون که مدعی عدالت و انصاف هستند چنین چپاولگری می‎کنند.