خانه / اخبار مهم روز / زن جهادی مورد ستایش در ایران — که یک خیریه بریتانیایی را اداره می‌کندتحت تعقیب قرار میگیرد

زن جهادی مورد ستایش در ایران — که یک خیریه بریتانیایی را اداره می‌کندتحت تعقیب قرار میگیرد


سیده ام فاطمه (Syeda Umme Farwa) در رویدادهای خیریه خود به افراد افراطی ادعایی تریبون داده و زمانی جایزه‌ای از “قصاب تهران” دریافت کرده است.
رئیس یک خیریه بریتانیایی از یک رهبر تروریستی تمجید کرده، از افراط‌گرایانی که حملات ۷ اکتبر را جشن گرفته‌اند حمایت نموده و شخصاً جایزه‌ای از رهبر ایران، معروف به “قصاب تهران”، دریافت کرده است.

سیده ام فاطمه خیریه‌ای با نام لبیک یا زهرا (LYZ) را در لندن اداره می‌کند که در بریتانیا ثبت شده است. این خیریه مدعی است که از طریق کارگاه‌ها، کنفرانس‌ها و اعتراضات، در راستای ترویج دین اسلام و حقوق زنان به بشریت کمک می‌کند.

با این حال، یک تحقیق مشترک توسط روزنامه تایمز و گروه مدافع United Against Nuclear Iran (UANI) فاش کرده که او در ایران به‌عنوان یک “شیر زن جهادی” ستایش شده و در رویدادهای خیریه خود به افراد افراط‌گرای مرتبط با سازمان‌های تروریستی تریبون داده است.

تجلیل توسط “قصاب”

سیده ام فاطمه که اصالتاً پاکستانی است و در شمال غرب لندن زندگی می‌کند، در سال ۲۰۱۸ در مراسمی در حال دریافت تندیس از ابراهیم رئیسی فیلم‌برداری شده است. این جایزه به پاس فعالیت‌های خیریه او در بریتانیا به او اهدا شد.

ابراهیم رئیسی، یکی از شخصیت‌های برجسته رژیم ایران، به‌دلیل نقش خود در نظارت بر اعدام‌های دسته‌جمعی هزاران نفر در دهه ۱۹۸۰ به‌عنوان عضو «کمیته مرگ» بدنام، به “قصاب تهران” شهرت دارد.

در این مراسم که در شهر مشهد برگزار شد، رئیسی از سیده ام فاطمه به‌عنوان یک “زن انقلابی وفادار [اسلامی]” ستایش کرد. یک سال بعد، ایالات متحده او را به دلیل نقض حقوق بشر تحریم کرد.

رئیسی در سال ۲۰۲۱ رئیس‌جمهور ایران شد و به عنوان جانشین احتمالی رهبر عالی ایران، علی خامنه‌ای معرفی شد.

در طول دوران ریاست‌جمهوری او، ایران به حمایت از گروه‌های نیابتی تروریستی در خاورمیانه ادامه داد و همچنین سرکوب وحشیانه اعتراضات حقوق زنان را تحت نظارت خود داشت.

او در ماه مه گذشته در یک سانحه هلی‌کوپتری جان باخت، که باعث شد گروه‌های حماس و حزب‌الله بیانیه‌هایی منتشر کنند و او را به عنوان “حامی قوی” و “مدافع سرسخت” اهداف خود معرفی کنند. رهبران این گروه‌های تروریستی در مراسم تشییع جنازه او شرکت کردند.

خیریه فاطمه نیز مرگ رئیسی را تسلیت گفت و ویدئویی “اختصاصی” از مراسم تشییع جنازه او را در کانال یوتیوب خود منتشر کرد. این خیریه همچنین به عنوان “سازمان حامی” در مراسمی که در سفارت ایران در لندن سال گذشته برای رئیسی برگزار شد، فهرست شده بود.

طبق قوانین کمیسیون خیریه‌ها، خیریه‌ها نباید “با افرادی یا گروه‌هایی که در فعالیت‌های تروریستی مشغول هستند یا از تروریست‌ها حمایت می‌کنند، همکاری کنند.”

زمانی که از سوی روزنامه تایمز به این خیریه مراجعه شد، یکی از اعضای هیئت امنای آن پیشنهاد کرد که دریافت جایزه از رئیسی قابل قبول بوده است زیرا او در آن زمان “عالم دینی” بود و هنوز رئیس‌جمهور نشده بود
کنفرانس‌های خیریه در ایران
علیرغم جمع‌آوری کمک‌های مالی و فعالیت در بریتانیا، خیریه LYZ در سال گذشته بیستمین کنفرانس سالانه خود را در ایران برگزار کرد.

اطلاعاتی که ابتدا توسط کاسرا آراوی، مدیر تحقیقات سپاه پاسداران در UANI، به دست آمده، نشان می‌دهد که این رویداد با نهادهایی که از سوی ایالات متحده و بریتانیا تحریم شده‌اند، همکاری داشته است.

افراد رژیم به عنوان سخنرانان اصلی دعوت شدند و گفته می‌شود که سخنرانی‌های آن‌ها حاوی سخنان افراطی بود و برای صدها نفر از حاضران ارائه شد.

شرکای LYZ برای این رویداد شامل دانشگاه بین‌المللی ال‌مصطفی بود که از سال ۲۰۲۰ به دلیل تسهیل جذب نیرو برای سپاه پاسداران از سوی ایالات متحده تحریم شده، و بنیاد آستان قدس رضوی که از سال ۲۰۲۱ توسط ایالات متحده تحریم شده است. یکی دیگر از شرکا بنیاد امداد امام خمینی بود که رئیس آن از سوی بریتانیا از سال ۲۰۲۰ تحریم شده است.

در سخنرانی خود در این رویداد، سیده ام فاطمه گفت که این کنفرانس “مطابق با خواسته‌های رهبر عالی انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای” برگزار شده است.

در این رویداد، قاسم سلیمانی، فرمانده ارشد ایرانی که به دلیل ارتباطاتش با تروریسم از سوی بریتانیا تحریم شده بود و در حمله پهپادی آمریکا در سال ۲۰۲۰ کشته شد، به عنوان یک “شهید” گرامی داشته شد