خانه / اخبار مهم روز / دولت ایالت هسن، مرکز اسلامی فرانکفورت را تهدیدی برای «امنیت ملی» آلمان خواند

دولت ایالت هسن، مرکز اسلامی فرانکفورت را تهدیدی برای «امنیت ملی» آلمان خواند

اداره ایالتی «حفاظت از قانون اساسی» آلمان اعلام کرد، «مرکز فرهنگی اسلامی فرانکفورت» و «مسجد آبی هامبورگ» هم با «جمهوری اسلامی» و هم با «اخوان‌المسلمین» مصر در ارتباط هستند.

روزنامه فرانکفورتر آلگماینه اعلام کرد تحقیقات نهادهای اطلاعاتی آلمان ثابت کرد که دو مرکز اسلامی وابسته به جمهوری اسلامی یعنی «مرکز فرهنگی اسلامی فرانکفورت» و «مسجد آبی هامبورگ» همزمان با «جامعه اسلامی جوامع شیعی در آلمان» و «اخوان‌المسلمین» مصر هم ارتباط و تلاش داشتند تا ایدئولوژی رادیکال اسلامی آنها را گسترش دهند.

به نوشته این روزنامه تحلیل‌گران بر این باورند که عمق همکاری بین انجمن‌های مسلمانان ایالت هسن آلمان و جمهوری اسلامی هنوز نامشخص است، اما درباره مواضع «ضد‌دموکراسی» و «ضد‌حقوق بشری» آنها و جمهوری اسلامی «نگرانی‌هایی جدی» وجود دارد.روزنامه مرکزی شهر فرانکفورت به عنوان یک رسانه سراسری بسیار معتبر و شناخته شده این شهر و ایالت هسن روز ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ با تیتر «مرکز اسلامی فرانکفورت زیر ذره‌بین دولت» نوشت دولت مراودات داخلی این مرکز را فاش کرده است.

دولت ایالتی به صراحت اعلام کرده که مرکز اسلامی فرانکفورت از سال ۲۰۱۷ تاکنون در گزارش‌های سالانه اداره امنیت آلمان به عنوان تهدیدی برای این کشور معرفی شده است.

همکاری با گروه‌های تندرو اسلامی هم‌چون «اخوان‌المسلمین» و تامین مالی از سوی دولت ایران از جمله موارد هشدارآمیز در این گزارش بوده‌اند.

این گزارش می‌گوید مرکز اسلامی فرانکفورت و اخوان‌المسلمین علی‌رغم این که تظاهر می‌کنند با یک‌دیگر همکاری ندارند اما در همکاری تنگاتنگ با هم، مروج یک ایدئولوژی هستند.

در پی تظاهرات مداوم جنبش «زن زندگی آزادی»، در برابر «مرکز فرهنگی اسلامی فرانکفورت» و انتشار اخباری مبنی بر حمایت «حکومت جمهوری اسلامی» از این مرکز، فعالیت‌های این مجموعه، به عنوان «تهدید برای امنیت ملی آلمان» مورد توجه مقامات دولت ایالت هسن قرار گرفت.

معترضان در اجتماعات ماههای گذشته همواره خواستار «بسته شدن» این مراکز شده‌اند.

صدای آمریکا پیشتر خبر داده بود که بر‌اساس رای دادگاه اداری هامبورگ، مرکز اسلامی این شهر که به عنوان «مسجد آبی» هم شناخته می‌شود، در گروه «سازمان‌های اسلام‌گرای افراطی» طبقه‌بندی شده است.

مقامات دولتی هامبورگ خرداد ۱۴۰۱ حکم اخراج «سلیمان موسوی‌فر»، معاون رئیس «مرکز اسلامی هامبورگ» را به او ابلاغ کردند و سه ماه بعد او را از خاک آلمان اخراج کردند.

مقامات تحقیقاتی آلمان آن زمان با ابراز اطمینان گفتند که سلیمان موسوی‌فر از سازمان‌های شبه‌نظامی شیعه افراطی و نیز سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کند.