«حمله سایبری» به شرکت فولاد خوزستان و مبارکه اصفهان


گروه سایبری «گنجشک درنده» مسئولیت این حمله را پذیرفت و اعلام کرد، این اقدام در واکنش به «تجاوزگری‌های جمهوری اسلامی» صورت گرفته است
خط تولید چندین شرکت از جمله «فولاد خوزستان» و «مبارکه اصفهان»، صبح امروز مورد حمله سایبری قرار گرفت.

شرکت فولاد خوزستان با تایید این حمله اعلام کرد «به‌دلایل معضلات فنی قادر به ادامه فعالیت نیست و تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود».

این شرکت، صبح دوشنبه، 6 تیر، در اطلاعیه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت که تا اطلاع ثانوی «به‌دلایل معضلات فنی»، تعطیل است اما جزئیات بیشتری در این رابطه نداده است.

امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت صنایع فولاد خوزستان دیرتر اطلاعیه‌ منتشر شده از سوی روابط عمومی فولاد خوزستان را تکذیب کرد و از هک کانال تلگرامی این شرکت خبر داد.

به گفته مدیرعامل شرکت صنایع فولاد خوزستان این حمله «ناکام مانده» و «مجموعه در حال بررسی جوانب آن است تا با شناسایی باگ آن از وقوع اتفاقات مشابه جلوگیری کند.»

وب‌سایت شرکت فولاد خوزستان در حال حاضر از دسترس خارج شده است.

روزنامه «جام جم» همچنین در توییتی نوشته است که «گفته می‌شود … به‌دلیل قطع برق و متوقف بودن خط تولید آسیبی به آن نرسیده است».

گروه سایبری «گنجشک درنده» مسئولیت این حمله را پذیرفت و اعلام کرد، این اقدام در واکنش به «تجاوزگری‌های جمهوری اسلامی» صورت گرفته است.

سامانه هوشمند سوخت ایران در آبان گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفت و در حمله مذکور همه 4300 جایگاه سوخت‌رسانی ایران از خدمات‌دهی خارج شدند و بر روی بیلبوردهای دیجیتال در برخی شهرهای ایران عبارت «خامنه‌ای بنزین ما کو؟» ظاهر شد.

در پی این حمله، گروه «گنجشک درنده» مسئولیت این حمله را پذیرفت اما غلامرضا جلالی، رئیس پدافند غیر عامل ایران، اسرائیل و آمریکا را به دست داشتن در حمله مذکور متهم کرد.