خانه / مقالات / جنگ مذهبی؟ اسماعیل محدث

جنگ مذهبی؟ اسماعیل محدث

اسماعیل محدث

اسماعیل محدث
لازم بود شخصی مثل ترامپ، رئیس جمهور جدید امریکا، به صحنه بیاید تا از انکار بدیهات سرباز نزند: «این جنگی بین مذاهب و تمدانهای متفاوت نیست. این جنگی است بین وحوش جنایتکار که سعی دارند حیات انسانهائی با اعتقادات مختلف معتقد به  زندگی را، تباه کنند. این جنگی است بین خیر و شر». این تنها یک واقیعت ساده است، بدون توجه به دهانی که آن را بازگو می کند. اینها مطالبی بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در جلسه ای با حضور سران کشورهای مسلمان در ریاض ادا کرد.
رئیس جمهور مورد تنفر مطبوعات غربی، همچنین گفت: «ما می بایست در برابر قتل مسلمانان بیگناه و سرکوب زنان و تعقیب یهودیها و کشتار مسیحیان متحد شویم».
در حالیکه اوباما در تأیید مزخرفات جاری پرمنفعت پافشاری میکرد: «من اینجا هستم تا برای ایجاد آغازی نو بین اسلام و ایالات متحدهٔ امریکا، مبنی بر منافع و احترام مشترک، تلاش کنم». با توجه به اعمال بعدی باراک حسین اوباما معلوم شد که وقتی ایشان این سخنان را در سال ۲۰۰۹ در دانشگاه قاهره ایراد می کرد چشم در چشم علی خامنه ای دوخته بود، که متعاقباً چندین نامه تملق آمیز، گفته می شود چهارده تا، به او نوشت.
در آن سخنرانی اوباما اضافه کرد که: «امریکا و اسلام نمی بایست خود را مقابل هم ببینند. برعکس، آنها دارای اصول مشترکی مانند عدالت و ترقی و تحمل پذیری و کرامت انسانی می باشند». با نگاه به ایران، که تصور می شود که در آن سخنرانی اوباما نگاهش به آن معطوف بود، کشوری که ۳۸ سال به وسیلهٔ اسلام خامنه ای اداره می شود، اصولی مانند عدالت و ترقی و تحمل پذیری و کرامت انسانی، حتی در شکل ظاهری آیا کمترین محلی از اعراب دارند؟ بعد از آن سخنرانی اوباما طرفدار دولت بنیادگرای محمد مرسی در مصر شد؛ در عراق به محاق رفته و آن کشور را به نوری المالکی، اجیر شدهٔ رژیم ولایت فقیه سپرد، تا او با دست باز به قتل عام سنی ها بپدردازد؛ در سوریه رئیس جمهور امریکا تحت هژمونی رژیم ولایت فقیه رفته و به این ترتیب خون هزاران نفر به زمین ریخته شد. پس معلوم شد زمانیکه اوباما از مسلمانان سخن می گفت چه منظوری داشت: دولتهای مستبدی که در لباس اسلام ملت را کشتار می کردند. نتیجهٔ این سیاست مغشوش چه بود؟ دُم درآوردن ولادمیر پوتین و رجب اردوغان و مخصوصاً تسهیل ایجاد داعش.
خون هزاران انسان بیگناه مسلمان و غیر مسلمان فریاد می کشد؛ اسلام و دیگر ادیان را در جای مناسب خودشان رها کنیم! به فکر انسان و حقوق انسانها که در اعلامیهٔ جهانی حقوق بشر آمده است توجه کنیم. حقوقی که با دنائت کامل افرادی با لباس مذهب و در حقیقت به خاطر منافع اقتصادی، مرتباً  زیر پا گذاشته می شود و دولتهای غربی نیز به خاطر منافع تجاری چشمشان را بر روی این جنایات می بندند. برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل اوباما رکورد فروش اسلحه به عنوان رئیس جمهور امریکا در تاریخ را به خود اختصاص داده است. فروش سلاح به کشورهای به اصطلاح در حال رشد به اوج خودش ترقی می کند. این رکورد شکنی برای جهان سومی ها و چپ ها صلح طلبها و استوره شان بسیار دیدنی است!
در دو سالهٔ ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، سالی داعش متولد شد، اوباما اجازهٔ فروش ۷۶ میلیارد دلار اسلحه را در خاورمیانه صادر کرد. دولت اوباما در سال ۲۰۱۵ قرارداد فروش ۴۰ میلیارد دلار، یعنی ۵۲٪ از کل فروش اسلحه در جهان، به امضاء رساند.
به موضوع ایران برمیگردیم. تاریخ معاصر ایران زمین نقل می کند که دخالتهای خارجی در این کشور همیشه زیانبار بوده است. دخالت امریکا در ایران با سازماندهی کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بر علیه دولت مردمی مصدق شروع شد که ضربهٔ شدیدی به مبارزات مردم ایران محسوب می شود. از طرف دیگر تاریخ مبارزات مردم ایران نشان می دهد که این ملت قادر است تا کشورش را از چنگال آخوند های آدمخوار، که در سال ۵۷ با همدستی دولتهای غربی به قدرت رسید، بیرون بکشد و برای انجام این امر حاضر است بهای لازم را بپردازد. در آن روزگار خمینی برروی انقلاب دمکراتیک مردم ایران مارک اسلامی زد و به این ترتیب بنیادگرائی اسلامی در قدرت بدعت شد.
مهمترین روزنامهٔ اقتصادی ایتالیا در تاریخ ۱۷ ماه مه در مورد انتخابات در ایران خودش را به سکوی سخنگوی جهان می نشاند و مقاله ای با عنوان «دنیا به روحانی، مکرون خاورمیانه چشم دوخته است!» انتشار داد. لشکر خبرنگاران رادیو تلویزیون دولتی ایتالیا در تهران افتضاح خبرنگاری را به اوج رسانده و مزخرفات مبتذل «اعتدالگرائی معجزه آسا در ایران» را قرقره و رله کرد. من از هیچ فردی به اندازهٔ ترامپ دورتر نیستم، اما به راستی هیچ شباهتی با کسانیکه حرفهای مفت پیش ساخته را در راستای منافع حقیرشان بلبل زبانی می کنند ندارم. بیش از ۸۰٪ اقتصاد ایران در دستهای فاسد پاسداران و عواملشان تمرکز دارد؛ بیکاری در کشور بالای ۴۰٪ می باشد؛ سرمایهٔ مملکت در راه کشورگشائی رژیم عقب مانده صرف می شود؛ به ترتیب امیدی برای بهبود اوضاع اقتصادی اکثریت مطلق مردم که در سختی زندگی می کنند، وجود ندارد.
بنابراین خیالتان راحت باشد، آقایان! هیچ جنگ مذهبی در کار نیست. جنگ، جنگ مردم ایران با رژیم عقب افتادهٔ آخوندی است که از ۳۸ سال در جریان می باشد. مطمئناً رژیم ولایت فقیه یکی از مهمترین طرفدارانش، اوباما، را از دست داده است، اما در هر حال از خشم مردم به جان آمده هرگز خلاصی نخواهد یافت. نه، هیچ جنگ مذهب در میان نیست؛ آنچه هست، جنگ برای حق زندگی و جنگ برای حق تعیین سرنوشت ملت بزرگوار ایران است.
این مقاله روز ۲۵ ماه مه در روزنامهٔ سراسری ایتالیا، اُپینیونه به چاپ رسید.
http://www.opinione.it/esteri/2017/05/25/esmail-mohades_guerre-religioni-trump/