پانزده روز به چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران باقی مانده اما هنوز در بسیاری از شهرهای بزرگ، نشانهای از شور و شوق انتخاباتی به چشم نمیخورد. این درحالی است که به نظر میرسد ستادهای انتخاباتی نامزدها بیشترین تمرکز را روی رسانههای اجتماعی، مناظرهها و فیلمهای تبلیغاتی گذاشتهاند. اما خبرگزاری «میزان»، چهارشنبه 23 خرداد، به نقل از مهدی مطهر، تهیه کننده سینمای مستند نوشت فیلمهای تبلیغاتی تاثیر چندانی در آرای مردم ندارند. به گفته او، در این دوره از انتخابات فضای مجازی اهمیت بیشتری دارد.
در همین حال، سخنگوی ستاد انتخابات ایران از نظارت بر تبلیغات نامزدها در رسانههای اجتماعی خبر داد. به گزارش خبرگزاری «صدا و سیما» او بار دیگر هشدار داد تخلفات مرتبط به مقامات قضایی ارجاع داده میشود.شامگاه سهشنبه، محمد باقر قالیباف با حضور در تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی، برنامههای خود برای ریاستجمهوری را اعلام، و از جمله، به گرانی و اخراج مهاجران خارجی غیرقانونی اشاره کرد.
غلامحسین کرباسچی، مدیر مسئول روزنامه هممیهن درگفتوگو با «خبرآنلاین» گفت: «به غیر از یکنفر بقیه کاندیداها به تعبیری سر و ته یک کرباس هستند. تصور میکنم آقای پزشکیان هم به دلیل رودربایستی در لیست کاندیدها نگه داشتند.»
با این وجود، منتقدان به اظهارات پزشکیان میگویند او درباره مشکلات اقتصادی راه حل و برنامه خاصی، جز برنامه هفتم توسعه، مطرح نکرده و به نظر نمیرسد در این زمینه سیاست روشنی داشته باشد.
«انتخاب نامزد مطیع»
رحیم صفوی، مشاور نظامی خامنهای گفت مردم باید رئیسجمهوری انتخاب کنند که خود را «نفر دوم» کشور بداند. به گزارش خبرگزاری «دانشجو»، رحیم صفوی گفت: «در ایران یک رئیس حکومت داریم و یکرئیس دولت.» او از مردم خواست کسی را انتخاب کنند که در تعارض با سیاستهای خامنهای نباشد.
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران هشتم تیر برگزار خواهد شد.