خانه / اخبار مهم روز / روزنامه بریتانیایی: حملات سایبری روسیه و ایران برای سرقت اطلاعات واکسن کرونا

روزنامه بریتانیایی: حملات سایبری روسیه و ایران برای سرقت اطلاعات واکسن کرونا

اینترنت

به نوشته روزنامه بریتانیایی «دیلی میل»، سازمان‌های بریتانیا که در تلاش برای دستیابی به واکسن ضد ویروس کرونا هستند، درمعرض حملات سایبری قرار دارند که رد پای روسیه وایران در این حملات قابل تشخیص است.

دیلی میل افزود که این حملات سایبری، علاوه بر هدف قرار دادن دانشگاه‌های بریتانیا که در راستای تولید واکسن‌ها و اجرای آزمایش‌های پزشکی کار می‌کنند، دانشمندان و پزشکانی که در حال بررسی‌های ویروس شناسی هستند را نیز را نشانه رفته اند.

به گفته متخصصان و کارشناسان مرکز ملی امنیت اطلاعات، روند کاری در راستای مبارزه با حملات سایبری و محافظت از سازمان‌های پژوهش پزشکی از هر گونه تهدید، در حال اجرا است.

شایان ذکر است که ایران، یکی از کشورهایی است که بیشترین زیان‌های ناشی از کرونا را در خاورمیانه متحمل شده است.

کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران، در بیانیه ای که از تلویزیون دولتی پخش شد، عنوان کرد که پس از ثبت 65 مورد جان باخته جدید در بیست و چهار ساعت گذشته، شمارجان باختگان ناشی از کووید19 به 6156 نفر افزایش یافت و تعداد مبتلایان به 96448 مورد رسیده که 2787 مورد آن‌ها در وضعیت بحرانی قرار دارند.

این در حالی است که روسیه روز شنبه 2 مه اعلام کرد، تعداد مبتلایان قطعی، در یک روز حدود 10،000 مورد افزایش یافته که بالاترین آمار موارد ابتلاء از زمان شیوع کرونا است. مقامات روسی اظهار داشتند که مجموع مبتلایان به کووید 19 با 9.923 مورد افزایش به 124.54 مورد رسیده است.

بر أساس آخرین سرشماری‌ها، میانگین مرگ و میر رسمی ثبت شده در روسیه در مقایسه با کشورهایی مانند ایتالیا اسپانیا و ایالات متحده، پائین است.

بر أساس سرشماری خبرگزاری فرانسه، به نقل از مننابع رسمی، شمار جان باختگان در سراسر جهان از زمان ظهور این ویروس در چین در دسامبر گذشته، تا ساعت 19 به وقت گرینویچ روز شنبه 2 مه، 241682 نفراست.

آخرین سرشماری‌ها نشان داده که بیش از 3،398،390 مورد ابتلاء به کرونا در 195 کشور و منطقه دنیا به ثبت رسیده است. این تعداد تنها بخشی از شمار واقعی مبتلایان را منعکس می‌کند زیرا تست تشخیص کرونا در برخی از کشورها، محدود به مواردی است که به مراقبت‌های بیمارستانی نیاز دارند.

این در حالی است که بر اساس آخرین آمار، دست‌کم 1.023.900 مورد ابتلاء به کووید 19 در سراسر جهان، بهبود یافته اند.

ایالات متحده، بیشترین زیان را از شیوع کرونا متحمل شده و پس از آن ایتالیا، سپس بریتانیا، اسپانیا و فرانسه قرار دارند.

در سرزمین اصلی چین (صرف نظر از ماکائو و هنگ کنگ)، در مجموع 82.875 مبتلا (یک مورد ابتلاء جدید در فاصله جمعه 1و شنبه 2 مه) رسما ثبت شده است که شامل 4633 جان باخته (بدون مورد فوتی جدید) و همچنین 77.642 مورد بهبودی است.