خانه / اخبار مهم روز / زاکربرگ: تردز رقیب توییتر در چند ساعت ۱۰میلیون کاربر جذب کرد

زاکربرگ: تردز رقیب توییتر در چند ساعت ۱۰میلیون کاربر جذب کرد

مدیرعامل شرکت متا از راه‌اندازی اپلیکیشن تردز برای پیام‌های کوتاه خبر داد. تردز با ۱۰ میلیون کاربر در ساعات اولیه می‌تواند رقیب جدی توییتر شود. زاکربرگ می‌گوید، این اپلیکیشن می‌تواند از توییتر پیشی بگیرد.

مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت متا که فیس‌بوک و اینستاگرام زیرمجموعه آن هستند، با این سخنان اپلیکیشن جدید خود تردز (Threads) را معرفی کرد: «بیایید برویم. به تردز خوش آمدید.»

تردز از روز چهارشنبه ۵ ژوئیه (۱۴ تیر) در اپ‌استور قرار گرفت. با این حال استفاده از آن در اروپا به دلیل نگرانی‌های مربوط به نظارت بر حفاظت از داده‌ها به تعویق افتاده است.

این اپلیکیشن جدید می‌تواند از بیش از دو میلیارد کاربر اینستاگرام، از جمله ستاره‌‌هایی مانند شکیرا یا رسانه‌هایی مانند “هالیوود ریپورتر” و نت‌فلیکس بهره‌مند شود و لازم نیست از صفر شروع کند.

تردز در حال حاضر فاقد پست‌های تبلیغاتی است.

بیش از ۱۰ میلیون مشترک در شروع کار

مارک زاکربرگ درباره موفقیت تردز نوشت که این اپلیکیشن ۱۰ میلیون ثبت نام در ۷ ساعت اول داشته است. با افتادن توییتر به دست ایلان ماسک و تغییراتی که باعث ناخشنودی بسیاری شد، گروه بزرگی از کاربران منتظر اپلیکیشن جدیدی برای جایگزینی بودند. چهار ساعت پس از شروع به کار تردز بیش از ۵ میلیون کاربر از آن استقبال کردند.

متا امیدوار است که به کانال ارتباطی مورد علاقه جدید برای افراد مشهور، سیاستمداران و صاحبان کسب و کار تبدیل شود و از هرج و مرج ایجاد شده در توییتر توسط ایلان ماسک، بهره زیادی ببرد.

متا در اواسط ماه مارس اعلام کرد که در حال کار بر روی یک شبکه اجتماعی جدید غیرمتمرکز و مستقل است که می‌تواند رقیب بالقوه توییتر شود.

تغییراتی که باعث خشم کاربران از توییتر شد

ایلان ماسک در چند روز گذشته با تصمیم خود برای محدود کردن تعداد توییت‌های روزانه و پولی کردن “توییت‌دک” (Tweetdeck) در آینده نزدیک، باعث خشم کاربران شد.

او روز دوشنبه ۳ ژوئیه اعلام کرد که استفاده از این داشبورد کاربری منحصراً برای کاربرانی که پرداخت کنند، محفوظ خواهد بود.

از آنجا که توییت‌‌دک به ویژه توسط روزنامه‌نگاران و پژوهشگران استفاده می‌شود، به دلیل محدودیت‌های جدید دیگر برای آنها قابل اتکا نیست. علاوه بر این، توییت‌ها دیگر برای کاربران اینترنتی که وارد توییتر نشده‌اند، قابل مشاهده نیستند.