خانه / اخبار مهم روز / شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان از ۳ و نیم میلیون نفر عبور کرد

شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان از ۳ و نیم میلیون نفر عبور کرد

آخرین اطلاعات ثبت شده در خصوص میزان شیوع ویروس کرونا در جهان از ابتلای بیش ۳ و نیم میلیون نفر حکایت دارد.

این درحالیست که برغم کاهش میزان ابتلا و مرگ ناشی از شیوع این ویروس مرموز در مقایسه با نقطه اوج انتشار آن در ماه گذشته میلادی، حدود ۲۵۰ هزار نفر در سراسر جهان تاکنون بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته‌اند.

در این میان آمریکای شمالی و کشورهای اروپایی طی روزهای اخیر بیشترین موارد تازه ابتلا به ویروس را به خود اختصاص داده اند و شمار مبتلایان به ویروس همچنین به نسبتی کوچک‌تر در آمریکای لاتین،‌ آفریقا و روسیه رو به افزایش است.

بر اساس اطلاعاتی که منابع رسمی و دولتی منتشر کرده‌اند طی بیست و چهار ساعت گذشته بیش از ۸۴ هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در جهان به ثبت رسیده که با این احتساب شمار مبتلایان به این ویروس در سراسر دنیا از ۳ و نیم میلیون نفر فراتر می‌رود.

این میزان ابتلا به ویروس بر اساس گزارش تازه سازمان جهانی بهداشت با حدود ۳ تا ۵ میلیون بیماری شدید ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزای فصلی درحال رقابت است.

با این وجود، برغم آنکه گفته می‌شود موارد حقیقی ابتلا به ویروس کرونا از آنچه تاکنون گزارش شده بسیار بیشتر است اما کووید ۱۹هنوز تا رسیدن به سطح ابتلا و مرگ ناشی از آنفولانزای اسپانیایی،‌ بیماری کشنده‌ای که از زمان شیوع در سال ۱۹۱۸ میلادی گریبان حدود ۵۰۰ میلیون نفر در جهان را گرفت،‌ فاصله زیادی دارد.

شمار موارد مرگ و میر بیماری همه‌گیر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹ هم اکنون به ۲۴۵ هزار و ۹۹۲ نفر رسیده ست. نخستین مورد مرگ ناشی از این بیماری دهم ژانویه سال جاری میلادی در شهر ووهان چین که از آن به عنوان کانون و خاستگاه اصلی شیوع این ویروس در جهان نام می‌برند، گزارش شد.

نرخ روزانه موارد جدید ابتلا در سراسر جهان طی یک هفته گذشته حدود ۲ تا ۳ درصد گزارش شده؛ در حالی که این میزان اواسط ماه گذشته میلادی در نقطه اوج (پیک) خود به ۱۳ درصد رسید و بسیاری از کشورها را ملزم کرد تا محدودیت‌ها و مقررات ویژه‌ای را برای تردد شهروندان و فعالیت کسب و کارها وضع کنند؛‌ تدابیری که برغم موثر بودن در مدیریت بحران، صدمات جبران ناپذیری به اقتصاد جهانی وارد کرد.

مقامات بهداشتی در جهان هم اکنون جدا از نگرانی در خصوص تبعات غیرقابل پیش‌بینی رفع محدودیت‌های یادشده،‌ نسبت به سهل انگاری در انجام آزمایش‌های تشخیص بیماری و کمبود تجهیزات پزشکی در برخی مناطق پر خطر از حیث ابتلا به بیماری کووید ۱۹ هشدار داده‌اند.

دونالد ترامپ،‌ رئیس جمهوری آمریکا در تازه‌ترین سخنان خود ضمن هشدار در خصوص احتمال افزایش قربانیان کرونا در کشورش به یکصد هزار نفر،‌ ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری میلادی واکسن کرونا در دسترس عموم مردم قرار گیرد.