خانه / اخبار مهم روز / ادامه اعتراضات سراسری در ایران؛ کشته‌شدن یک معترض دیگر در هفشجان

ادامه اعتراضات سراسری در ایران؛ کشته‌شدن یک معترض دیگر در هفشجان

با ادامه تظاهرات سراسری در ایران، مردم شهرهای سورشجان و هفشجان در استان چهارمحال و بختیاری، ساکنین شهرک کاروان در تهران و مردم شهر قوچان نیز به خیابان‌ها آمده و به وضعیت اقتصادی این کشور اعتراض کردند.

این معترضان، شامگاه شنبه 24 اردیبهشت به خیابان‌ها آمده و شعارهایی مانند «‌مرگ بر رئیسی»، «‌مرگ بر خامنه‌ای»، «‌توپ تانگ فشفشه آخوند باید گم بشه» سر دادند.اکانت توییتر «1500 تصویر» که اخبار اعتراضات ایران را منتشر می‌کند، از کشته شدن یک جوان معترض به گرانی به نام « سعادت هادی‌پور» در جریان تظاهرات شب گذشته در شهر هفشجان خبر داد.

گزارش‌های پیشین کشته‌شدن معترضان در چند شهر دزفول، اندیمشک و فارسان را تأیید کرده بود.ویدیوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که معترضین شهر هفشجان در شب گذشته، در اعتراض به افزایش چند‌برابری قیمت‌ کالا‌های اساسی و گرانی‌های سرسام‌آور با سردادن شعارهایی علیه سران نظام ایران از قبیل «مرگ بر خامنه‌ای»، بنر ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری این کشور را به آتش کشیدند.

بر اساس این ویدیوها، نیروهای پایگاه بسیج شهر هفشجان، در پاسخ به معترضین به سوی آن‌ها شلیک کردند.معترضین در شهر اهواز نیز، بنر علی خامنه‌ای‌، رهبر جمهوری اسلامی را در یکی از میدان‌های این شهر به آتش کشیدند.

در تجمع‌های سورشجان و هفشجان شعارهایی از جمله «‌زبون به این کلفتی، کو آب و برق مفتی»، «‌مرگ بر رئیسی»، «‌مرگ بر خامنه‌ای»، «‌توپ تانگ فشفشه آخوند باید گم بشه» سرداده شد.

از زمان آغاز دوره تازه اعتراض‌های ضد حکومتی در ایران نام دستکم سه نفر از افرادی که به دست نیروهای امنیتی کشته شده‌اند منتشر شده است.

بنا بر گزارش‌ها پیش‌علی غالبی حاجیوند در دزفول، امید نوری/ سلطانی در اندیمشگ و حمید قاسمپور در فارسان در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده‌اند.

تجمع‌های اعتراضی پس از تصمیم حکومت به آزادسازی قیمت‌ها بروز پیدا کرد و در روزهای گذشته استان‌های خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه‌ و بویراحمد کانون این اعتراض‌ها بوده است.

از زمان آغاز اعتراض‌ها، اینترنت در بسیاری از شهرها مختل شده و نیروهای امنیتی با حضور سنگین در خیابا‌ن‌ها تلاش کرده‌اند مانع شکل‌گیری تجمع شوند.

در همین حال سیاست سرکوب رسانه‌ای هم به موازات سرکوب در خیابان تشدید شده و بر اساس گزارش رسیده به ایران اینترنشنال، وزارت اطلاعات به مدیران مسئول رسانه‌های داخلی هشدار داده در صورت استفاده از برخی عبارات و کلمات، با آن‌ها برخورد قضایی صورت خواهد گرفت.

این گزارش حاکیست وزارت اطلاعات به رسانه‌ها اعلام کرده استفاده از عبارت‌هایی از جمله «جراحی اقتصادی»، «برخورد خشونت‌آمیز»، «برخورد با مردم»‌ و «تحصن» ممنوع است.