خانه / اخبار مهم روز / منع ملاقات و تماس‌ تلفنی نرگس محمدی به دستور مقام‌های امنیتی تمدید شد

منع ملاقات و تماس‌ تلفنی نرگس محمدی به دستور مقام‌های امنیتی تمدید شد

صفحه اینستاگرام نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی و برنده نوبل صلح گزارش داد منع تماس تلفنی و ‌‌ملاقات او با دستور مقامات امنیتی و به بهانه فعالیت‌هایش در داخل زندان و ارسال مطالب و نوشته‌هایی از جمله نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل برای جرم‌انگاری آپارتاید جنسی و جنسیتی، تمدید شده.

بر اساس اطلاعیه خانواده نرگس محمدی که در صفحه اینستاگرام این فعال حقوق بشر منتشر شد، از تاریخ هشتم آذر ۱۴۰۲، تماس تلفنی و ملاقات حضوری نرگس محمدی به دستور مقامات امنیتی و به بهانه فعالیت در داخل زندان و ارسال مطالب و نوشته‌ها به خارج زندان، قطع شده است.

بنا بر این اطلاعیه، مقرر شده بود از ۱۵ بهمن تماس تلفنی و ملاقات حضوری محمدی برقرار شود که رییس بند زنان زندان اوین محرومیت جدید را ابلاغ کرده و به این زندانی سیاسی گفته است بر اساس دستور جدید نهادهای امنیتی، تلفن‌ها و ملاقات او به دلیل ارسال نامه به دبیر کل سازمان ملل و درخواست جرم‌انگاری آپارتاید جنسی و جنسیتی همچنان قطع خواهد ماند.

محمدی اوایل بهمن ماه امسال در نامه‌ای از زندان اوین، از آنتونیو گوترش، دبیر‌ کل سازمان ملل متحد خواست آپارتاید جنسی و جنسیتی را همانند آپارتاید نژادی به عنوان یکی از مصادیق جنایت علیه بشریت در اسناد بین‌المللی جرم‌انگاری کند.

سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر پیش از این بارها به دلیل فعالیت‌های حقوق بشری و فرستادن بیانیه و نوشته‌هایش به بیرون زندان با ممنوعیت از حق داشتن تماس تلفنی و ملاقات با خانواده مواجه شده است.

این فعال حقوق بشر دی‌ ماه امسال همراه با ۱۲ تن از زنان زندانی سیاسی هم‌بند در اوین، به دلیل اعتراض زنان زندانی سیاسی به حضور مقام‌های قضایی در زندان و با دستور نهادهای امنیتی و قضایی، از حق تماس تلفنی و ملاقات با خانواده محروم شد.

نرگس محمدی در سال‌های گذشته بارها با عناوین اتهامی مختلف به دلیل فعالیت‌های حقوق بشری‌اش بازداشت، محاکمه و حدود شش سال زندانی شد.

او آخرین بار در آبان ۱۴۰۰ بازداشت شد و از آن زمان تا کنون در پرونده‌های مختلف مجموعا به ۱۲ سال و سه ماه زندان، ۱۵۴ ضربه شلاق، چهار ماه رفتگری و نظافت خیابان‌ها، دو سال ممنوع‌الخروجی، دو سال منع استفاده از تلفن هوشمند، دو فقره جزای نقدی، محرومیت‌های اجتماعی و سیاسی و تبعید محکوم شده است.