وزارت خزانهداری آمریکا، یک روز بعد از اجرایی شدن کاتسا، قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریمها» تحریمهای تازهیی علیه رژیم آخوندی اعمال کرد.
خزانهداری آمریکا، روز سهشنبه 9آبان با انتشار فهرستی، مقامها و شرکتهای در ارتباط با سپاه پاسداران را در فهرست تحریم قرار داده است.
بر اساس قانون کاتسا، داراییهای این افراد و شرکتها در آمریکا بلوکه شده، شرکتها و افراد آمریکایی امکان معامله با آنها را نداشته و این افراد امکان ورود به آمریکا را نخواهند داشت.
این فهرست از این قرار است:
?علی اکبر احمدیان
?عبدالله عراقی
?پرویز فتاح
?احمد فروزنده
?محمد حجازی
?محمدعلی جعفری
?محمدرضا نقدی
?رستم قاسمی
?مرتضی رضایی
?یحیی رحیم صفوی
?حسین سلیمی
?حسین طائب
?دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
?نیروی مقاومت بسیج
?بنیاد تعاون سپاه
?شرکت فناوری آبهای عمیق
?مؤسسه مهندسی فاطر
?قرارگاه سازندگی قائم
?قرب کربلا
?قرب نوح
?شرکت حرا
?دانشگاه امام حسین (ع)
?مؤسسه مهندسان مشاور ایمن سازان
?شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)
?سازمان جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه
?نیروی هوافضای سپاه
?فرماندهی موشکی الغدیر سپاه
?سازمان جهاد خودکفایی سپاه
?قرارگاه سازندگی نوح
?مؤسسه مکین
?بانک مهر
?شرکت سرمایهگذاری مهر اقتصادی ایرانیان
?مؤسسه عمران ساحل
?شرکت اورینتال اویل کیش
?مؤسسه راه ساحل
?مؤسسه رهاب
?مؤسسه مهندسان مشاور ساحل
?شرکت مهندسی نفت و گاز سپانیر
?شرکت مهندسی سپاسد
?شرکت تهران گسترش
?شرکت تایدواتر خاورمیانه.
پس از اعلام لیست افراد وشرکت های وابسته سپاه درفهرست تحریم ها توسط خزانه داری آمریکا سران رژیم موضع گیری کرده و ترس ووحشت خود را بیان کردند
«یدالله جوانی» در یادداشت روزنامه «جامجم» نوشت:تیر خلاص به برجامآمریکاییها میخواهند هم تحریمها را داشته باشند و هم ظاهر برجام را حفظ کنند تا از این طریق، محدودیتهای هستهای را نیز بر ما تحمیل کنند.
به گزارش مشرق، «یدالله جوانی» در یادداشت روزنامه «جامجم» نوشت:
اجرای قانون کاتسا، معنایی جز شلیک تیر خلاص به برجام نخواهد داشت، زیرا تحریمهایی که از طریق این قانون علیه ملت ایران اعمال میشود، وضعیت را به مراتب پیچیدهتر از قبل برجام میکند و ما با تحریمهایی سنگینتر از گذشته مواجه خواهیم شد.به نظر میرسد اقدام متقابل در این زمینه همانطور که برخی مسئولان اعلام کردهاند، باید به نوعی پایان دادن به برجام باشد؛ برجامی که نه تنها منافع ملی ما را تامین نمیکند، بلکه مغایر منافع ملی است.
…
آمریکاییها میخواهند هم تحریمها را داشته باشند و هم ظاهر برجام را حفظ کنند تا از این طریق، محدودیتهای هستهای را نیز بر ما تحمیل نمایند. جمهوری اسلامی ایران اگر محدودیتهایی را در برنامه هستهای خود پذیرفته و تا امروز هم به تمام تعهداتش عمل کرده با این هدف بوده که تحریمها برداشته شود و تحت هیچ عنوانی، تحریمهای جدید اعمال نشود. قانون کاتسا مغایر این توافقنامه است و قطعا وقتی تحریمهای گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال شود، هیچ منطقی برای باقی ماندن در برجام وجود ندارد. البته اینها، تحریمها را به بهانه فعالیتهای سپاه و این ادعا که سپاه از گروههای تروریستی حمایت میکند، اعمال میکنند، اما در واقع هدف آنها مقابله با جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران و نظامی اسلامی است.
…
بحث سپاه، بهانه استآیا ماندن در برجامی که هیچ نفعی برای ما ندارد و آمریکاییها تحریمها را به شکل دیگری برمیگردانند و تشدید میکنند، میتواند منافع ملت ما را تامین کند؟
…
آمریکاییها با این استدلال که براساس منافع و امنیت ملی کشورشان تصمیمگیری میکنند بهدنبال تحمیل تحریمهای گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران هستند؛ برهمین مبنا هم باید در جمهوری اسلامی با شاخص منافع و امنیت ملی، تصمیمگیری شود، زیرا هدف آمریکا از این تحریمها، تضعیف عوامل اقتدار ملت ایران است و وقتی آنها با صراحت بحث براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را مطرح میکنند هیچگونه توجیهی ندارد که ما در مسیری حرکت کنیم که آنها برای ما طراحی میکنند و قطعا اگر ملت ایران راههای دیگر را در پیش بگیرد، میتواند بر تحریمها نیز غلبه کند.