رادیو زمانه
سردار پاسدار حسین دهقان، مشاور خامنهای در امور دفاعی، رئیس سابق جمهوری اسلامی را متهم کرده که قصد دارد رهبری یک جریان برانداز را به دست بگیرد. او میگوید احمدینژاد مثل در کهنه یک مسجد است. نه میتوان آن را از جا کند و نه سوزاندش.
سردار حسین دهقان، وزیر پیشین دفاع در دولت یازدهم و مشاور کنونی رهبر جمهوری اسلامی در امور دفاعی و نظامی، در گفتوگو با رسانههای داخلی، رئیس سابق جمهوری اسلامی را با یک گلوله آتش و در کهنه مسجد مقایسه کرده است:
«آقای احمدی نژاد الان در مسجد است. نه میشود کند و نه میشود سوزاند. در دوران حکومتش هم همین بود. یک مثالی میزدند و میگفتند احمدینژاد یک گلوله آتش است در دست حاکمیت. در این دست یک مقدار نگه میدارد و میاندازد در آن دست، از آن دست میاندازد در این دست، ولی او کار خودش را دارد انجام میدهد.»
در روزهای گذشته اختلاف بین احمدینژادیها و سپاه پاسداران بر سر پرونده قضایی حمید بقایی بالا گرفته است. معاون اجرایی رئیس جمهور در دولت دهم متهم است که در ۳ میلیون و ۷۶۶ هزار یورو و ۵۹۰ هزار دلار پول دستی که قاسم سلیمانی یک روز قبل از پایان کار دولت دهم به احمدینژاد داده اختلاس کرده. او که به ۱۵ سال زندان محکوم شده از ۱۴ روز قبل تاکنون در اعتصاب غذا به سر میبرد.
سردار حسین دهقان با اشاره به دعوای احمدینژادیها با صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه، احمدینژاد را متهم کرده که به عنوان «یک جریان برانداز» قصد دارد رهبری ناراضیها در ایران را به دست بگیرد:
«برای اینکه هر جریان براندازی موفق شود، باید چهار تا ویژگی داشته باشد. اولیاش انباشت نارضایتی است، دومیاش سازمان است و سازماندهی، سومیاش ایدئولوژی است و چهارمیاش رهبری. آقای احمدینژاد می گوید نارضایتی انباشته که وجود دارد، مردم را هم میشود در صحنه آورد و سازماندهی کرد، ایدئولوژی هم که بحث امام و انقلاب اسلامی است که این ۱۷ سال و ۲۰ سال از بین رفته، پس ایدئولوژی هم وجود دارد. چیزی که وجود ندارد رهبری این جریان است که آن هم من هستم. میخواهد بیاید در این جایگاه بنشیند.»
محمود احمدینژاد ۲ اسفند در واکنش به سخنان رهبر جمهوری اسلامی و اعتراف او به بیعدالتی و تبعیض در ایران، در نامهای به علی خامنهای خواستار برکناری رئیس قوه قضاییه و «برگزاری فوری و آزاد انتخابات» در ایران بدون دخالت «نهادهای انتظامی» و «مهندسی شورای نگهبان» شد. او در این نامه با اشاره به «قدرت و اختیارات بسیار گسترده و بیبدیل» رهبر جمهوری اسلامی یادآوری کرده بود که درخواست او برای برگزاری انتخابات آزاد و برکناری صادق لاریجانی فقط یک توصیه اخلاقی نیست، بلکه نیازمند «اقدامات عملی و فوری» خامنهای برای اصلاح وضع کشور «در جهت خواست و رضایت مردم است.»
برخی از اصولگرایان نامه احمدینژاد به خامنهای را ساختارشکنانه درک کرده بودند. عباس سلیمینمین از سیاستمداران اصولگرای نزدیک به حبیبالله عسگراولادی گفته بود که احمدینژاد به بنبست رسیده. مسعود فیروزآبادی، رئیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح ایران هم گفته بود باید اعتراف کرد که میرحسین موسوی از باطن احمدینژاد خبر داشت. حسین اللهکرم، سرکرده انصار حزبالله اما در حمایت از احمدینژاد گفته بود او خواهان هرج و مرج نیست و فقط نظر خود را بیان کرده است.
محمود احمدینژاد چهارشنبه ۸ فروردین در نامهای به رهبر جمهوری اسلامی با اشاره به اعتصاب غذای حمید بقایی در زندان از علی خامنهای خواسته است که با «دستوری قاطع از بروز فاجعهای بزرگ و خسارت جبرانناپذیر» جلوگیری کند. این نامه دو روز قبل نوشته شده است.
روز گذشته هم سایت طرفداران احمدینژاد متن دفاعیات حمید بقایی در دادگاه تجدید نظر را منتشر کرده بود. چکیده سخن معاون رئیس سابق جمهوری اسلامی این است: بر فرض که بین قاسم سلیمانی و محمود احمدینژاد پول دستی رد و بدل شده باشد، چرا به جای فرمانده سپاه قدس او را محاکمه کردهاند؟ من مقصرم یا قاسم سلیمانی؟ دور تازهای از تلاش احمدینژادیها برای همپرونده کردن حمید بقایی با قاسم سلیمانی.