اعتصاب، تظاهرات و تجمع اعتراضی پاسخ مردم ستمدیده به نظام فاسد و چپاولگر ولایت فقیه

شورای ملی مقاومت

قیام ایران-شماره ۷۴

مردم ستمدیده ایران به ویژه کارگران و زحمتکشان که روز به روز با فقر، گرانی و مشکلات فزاینده دست و پنجه نرم می کنند. به اعتصاب، تظاهرات و اعتراض علیه حکام جنایتکار و چپاولگر ادامه می دهند. برخی از اعتراضات دوشنبه ۱۶بهمن به شرح زیر است:
1. جوانان دلیر شهر قوچان تعدادی از مزدوران پایگاه بسیج مسجد نبویه را گوشمالی دادند. این بسیجیان به بهانه‌های واهی به ایجاد مزاحمت برای مردم و آزار و اذیت جوانان می‌پرداختند.
2. اعتصاب کارگران بخش کشاورزی شرکت نیشکر هفت تپه برای ششمین روز در اعتراض به پرداخت نشدن سه ماه حقوقشان ادامه یافت. کارگران بخشهای دیگر نیشکر هفت تپه نیز به این کارگران پیوستند و در مقابل دفتر مدیریت تجمع کردند. کارگرانی که از یک سال پیش بازنشسته شده اند نیز روز دوشنبه به جمع کارگران اعتصابی پیوستند. کارگران با بستن دروازه های یارد کشاورزی مانع خروج تریلی های بارگیری شدند. روز پیش از آن گله های نیروهای سرکوبگر کارخانه را به اشغال خود در آوردند و با حمله به کارگران و دستگیری شماری از آنها مذبوحانه تلاش کردند اعتراضات را پایان دهند.
3. بازنشستگان صنعت فولاد و معدن اصفهان مقابل اداره بازنشستگی تجمع کردند و با شعار یک اختلاس کم بشه – مشکل ما حل میشه به پرداخت نشدن مطالبات خود اعتراض کردند.
4. بازنشستگان صنعت فولاد و معدن در اهواز مقابل استانداری تجمع کردند. آنها شعار می دادند: بر روی دستنوشته های این بازنشستگان نوشته شده بود: «صندوق خودگردان غیرکارآمد منحل باید گردد»؛ «حقوقهای نجومی فلاکت عمومی»؛ «صنعتگران دیروز آوارگان امروز».
5. کارگران کارخانه هپکو در اراک در ادامه اعتراضات خودبه پرداخت نشده هشت ماه حقوقشان که صبح دوشنبه در محوطه کارخانه که صبح دوشنبه صورت گرفت، از ساعت ۱۸۳۰ همراه با صدها تن از مردم که به آنان پیوسته بودند؛ در میدان باغ ملی و با تشکیل زنجیره انسانی ادامه یافت.
6. جمعی از بازنشستگان زیر آب (استان مازندران) در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات خود دست به تجمع زدند.
7. کارگران شرکت سهامی جنگل شفارود در رضوانشهر با تجمع در مقابل این شرکت به اعتراض روز قبل خود به پرداخت نشدن پنج ماه حقوق شان ادامه دادند.
8. در تالشکارگران کارخانه چوکا نیز با برپایی تجمع به پرداخت نشدن چهار ماه حقوق و توقف تولید این کارخانه دست به اعتراض زدند. . بر روی دست‌نوشته های این کارگران نوشته شده بود: «چهار ماه بدون حقوق را تصور کنید».
9. جمعی از کارگران کارخانه رنگین نخ سمنان در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق، مزایا و سنوات خدمت معوقه خود؛‌ در مقابل استانداری رژیم در این شهر تجمع اعتراضی برپا کردند.
10. کارگران مترو نوبنیاد در تهران در اعتراض به پرداخت نشدن هشت ماه حقوق عقب افتاده خود دست از کار کشیدند.
11. مالکان جرثقیلها در بیرجند در اعتراض به معضلاتی که رژیم در دریافت سهمیه سوخت خودروهایشان ایجاد می‌کند، در مقابل استانداری بیرجند تجمع کردند.
12. در خرم آباد جمعی از غارت شدگان پروژه زمینهای تاکسیرانی در برابر سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر دست به تجمع و اعتراض زدند.
13. رانندگان تاکسی در شهر جدید اندیشه شهریار در اعتراض به وضعیت معیشتی خود دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.
14. کارمندان اخراجی مؤسسه حکومتی کاسپین در مشهد در اعتراض به اخراج خود مقابل شعبه خیام این مؤسسه تجمع کردند.
15. در تبریز جمعی از صاحبان زمینهای غصب شده توسط هوانیروز دست به اعتراض زدند. آنها دست نوشته هایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: «۲۰سال پیش هوانیروز زمینهای ما را که از اقشار کم درآمد هسیتم و از اوقاف خریداری کرده بودیم و حدود ۹۰۰ نفر هستیم را غصب و تصرف عدوانی نموده است. باتوجه به اینکه دادگاه به محکومیت هوانیروز رای صادر کرده است دایره اجرای احکام از اجرای حکم دادگاه خودداری مینماید. به راستی در حکومتی اسلامی این همه بی عدالتی مقبول است؟ مسئولین جواب بدهند”!
16. اعضای خانواده‌های کارکنان و خدمه یی که در آتش سوزی نفتکش سانچی؛ جان خود را از دست دادند مقابل مجلس رژیم در تهران تجمع کردند. آنها خواهان بازگرداندن پیکر عزیزانشان به ایران هستند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۷بهمن ۱۳۹۶ (۶فوریه ۲۰۱۸)